به گزارش خبرنگار مهر، در اين نمايشگاه که با هدف آگاه سازی جامعه در زمینه اعتیاد و راه های پیشگیری از آن برپا شد تعداد زیادی عكس، پوستر و مقالات مرتبط با بحث پيشگيري از اعتياد در معرض دید عموم قرار داده شد که مورد استقبال مردم شهرستان قرار گرفت.
گروه NA نيز با حضور در این نمایشگاه و بيان تجربيات خود در زمينه ترك اعتياد و نحوه پيشگيري از بازگشت دوباره اعتياد اطلاعات مفید و کاربردی را در اختيار مراجعه كنندگان و علاقمندان قرار دادند.
رئیس بهزیستی شهرستان کامیاران در این زمینه اظهار داشت: برپایی نمایشگاه های مناسب و اثرگذار پیشگیری، با رعایت اصول و استانداردهای آموزشی به همراه تصاویر و مقالات مناسب می توانند در انتقال مفاهیم و پیام های پیشگیری اولیه از اعتیاد بسیار موثر باشند و تمامی تلاش و دغدغه ما از برپایی نمایشگاه ها توجه به اثرگذاری آن است.
بازديد فرماندار بيجار از نانوايي گروه هميار زنان سرپرست خانواده كوثر
فرماندار شهرستان بیجار به همراه تعدادی از مسئولان ادارات از نانوایی متعلق به گروه همیار زنان سرپرست خانواده کوثر این شهرستان بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت های این گروه قرار گرفت.
حمداله كريمي طي بازديدي از نانوايي گروه هميار زنان سرپرست خانواده كوثر، با تقدير و تشكر از تلاش و پشتكار اعضاي گروه از نزديك در جريان فعاليت ها و خدمات ارائه شده توسط گروه به شهروندان بيجاري قرار گرفت.
وي گفت: زنان عضو این چنین گروه هایی با ايجاد اشتغال، درآمدزايي و كسب استقلال اقتصادي مي توانند الگويي ارزشمند از تعاون و خودكفايي برای سایر زنان سرپرست خانواده كم درآمد باشند.
گروه هميار كوثر متشكل از هفت زن سرپرست خانواده است كه با حمايت اداره بهزيستي شهرستان بيجار تشکیل و به کارهایی از قبیل نانوایی و خیاطی مشغول هستند.
دختران خوابگاه روستای گشکی کامیاران از مهارت های زندگی برخوردار شدند
اداره بهزیستی شهرستان کامیاران یک دوره آموزشی مهارت های زندگی یک روزه برای دانش آموزان خوابگاه دخترانه گشکی برگزار کرد.
در راستاي اجراي طرح مهارت هاي زندگي توسط گروه هاي مردمي، يك دوره آموزشي با شيوه اي کاملا متفاوت توسط انجمن سلامت روان بانوان اين شهرستان در محل خوابگاه شبانه روزي دخترانه روستای گشكي برگزار شد.
اين طرح آموزشی كه شامل مهارت هاي خودآگاهي، حل مسئله، تصميم گيري و مهارت حل تعارض بود در ایام اوقات فراغت دانش آموزان و با حضور مربيان انجمن سلامت روان بانوان كامياران برگزار شد كه مورد استقبال دانش آموزان و مسئولان اين مدرسه شبانه روزي قرار گرفت.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان کامیاران هدف از برگزاری این دوره را با توجه به خصوصیات زندگی خوابگاهی، افزایش حس رضایتمندی جوانان در زندگی، ارتقای توانایی های فردی، بین فردی، اجتماعی در آنها و داشتن زندگی شادتر و موفق تر در ابعاد فردی و اجتماعی بیان کرد.
نظر شما