۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۲۱

قاسمی به مهر خبر داد:

جلوگیری از ایجاد مرکز درمان ناباروری گمرک بیله سوار/ مسئولان تعامل کنند

جلوگیری از ایجاد مرکز درمان ناباروری گمرک بیله سوار/ مسئولان تعامل کنند

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس واحد جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به ضرورت ایجاد مرکز درمان ناباروری در گمرک بیله سوار به دلیل پوشش اتباع آذری گفت: با وجود درخواستهای مکرر با فعالیت این مرکز در گمرک بیله سوار موافقت نمی شود.

اکبر قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به اینکه چرا با وجود اطلاع رسانی گسترده از فعالیت مرکز درمان ناباروری در گمرک بیله سوار این مرکز تاکنون فعالیت خود را آغاز نکرده است، تصریح کرد: جهاد دانشگاه نسبت به ایجاد این مرکز در بیله سوار اعلام آمادگی کرد و مطالعات اولیه نیز انجام شد، اما درخواست تامین دفتر این مرکز مورد موافقت قرار نگرفته است.

وی با بیان اینکه تاکنون مسئولان در این زمینه و علت موافقت نکردن پاسخ روشنی نداده اند، افزود: با وجود اینکه 10 هزار نمونه پژوهشی از ایجاد یا عدم ایجاد این مرکز در گمرک بیله سوار مورد مطالعه قرار گرفت، ولی تاکنون موفق به ایجاد این مرکز نشده ایم.

رئیس واحد جهاد دانشگاهی استان تاکید کرد: ایجاد مرکز درمان ناباروری به دلیل اهمیت آن در سایر استانها بر خلاف استان اردبیل با استقبال قابل توجهی مواجه است.

قاسمی با یادآوری حمایت ویژه پژوهشگاه رویان از راه اندازی این مرکز در اردبیل ادامه داد: با این وجود در راستای توسعه فعالیتهای این مرکز و ایجاد دفتر در گمرک بیله سوار سنگ اندازی می شود.

مسافرت بیماران به استانهای همسایه برای درمان

وی با بیان اینکه از هزار و 700 مسافر خارجی گمرک بیله سوار، هزار و 300 نفر به جهت درمان به ایران سفر می کنند، تاکید کرد: در بین بیماران بخش قابل توجهی برای درمان ناباروری به ایران مسافرت می کنند که به دلیل نبود مرکز درمان مناسب در مرز بیله سوار، استان اردبیل را ترک گفته به استانهای دیگر سفر می کنند.

قاسمی با بیان اینکه تنها 20 درصد از بیماران خارجی در اردبیل ماندگار می شوند، متذکر شد: با این وجود نبود بسترهای درمانی مناسب موجب شده بسیاری از بیماران پس از ورود به استان اردبیل برای درمان به استانهای همسایه به ویژه استان آذربایجان شرقی سفر کنند.

وی با انتقاد از عدم ساماندهی مسافران گمرک بیله سوار تصریح کرد: از بسیاری از این بیماران هزینه های گزافی برای درمان در سایر استانها دریافت می شود.

رئیس واحد جهاد دانشگاهی استان خواستار رسیدگی مسئولان مرتبط به این مهم شد و عنوان کرد: مسئولان شهرستان بیله سوار باید پاسخگوی وضعیت استقبال از مسافران خارجی باشند.

کد خبر 2082213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha