پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ تیر ۱۳۹۲، ۲۳:۳۳

ذوالفقاری خبر داد:

بهره مندی يك ميليون و 800هزار مددجوي كميته امداد از انواع خدمات بيمه‌اي

بهره مندی يك ميليون و 800هزار مددجوي كميته امداد از انواع خدمات بيمه‌اي

سمنان – خبرگزاری مهر: معاون خدمات و سلامت كميته امداد امام خميني كشور از بهره مندي بيش از يك ميليون و ۸۰۰ هزار مددجوي اين نهاد از انواع خدمات بيمه اي خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علي محمد ذوالفقاري عصرشنبه در کارگاه آموزشی دو روزه مددکاران کمیته امداد استان سمنان در مهدیشهر ضمن اشاره به اینکه يك ميليون و 800 هزار مددجوي كميته امداد از انواع خدمات بيمه اي بهره مند هستند گفت: اين افراد را روستائيان و مددجويان شهرهاي زير ۲۰ هزار نفر تشكيل مي دهند كه از بسته خدماتي سلامت خانواده بهره مند هستند.

وی با بیان اینکه بیمه اجتماعی ویژه زنان سرپرست خانوار و شاغلان طرح های خودکفایی است گفت: این بیمه به همراه بیمه آتیه بانک کشاورزی آینده اقتصادی خانوارهای مددجو را تامین می کند.

معافیت 2500 مددجوی کمیته امداد از سربازی

معاون خدمات و سلامت كميته امداد امام خميني كشور با بیان اینکه بیمه طرح طاها ویژه حامی یابی برای تامین آینده ایتام است افزود: اجرای بیمه حوادث در برخی استان ها آغاز شده است.

ذوالفقاري با بيان اينكه چهار ميليون نفر در كشور مددجوي دائمي كميته امداد هستند افزود: اين نهاد بر اساس نياز خانواده مددجو به آنها هفت خدمت ارائه مي كند.

وی از معافیت 2500 مددجوی کمیته امداد از خدمت سربازی در سال 91 خبر داد و اظهار کرد: در سال 91، 48 هزار نفر از مددجویان از تسهیلات سربازی شامل معافیت، بخشش اضافه، انتقال و کاهش تعرفه بهره‌مند شدند.

بهره‌مندی 36 میلیون مددجو از خدمات موردی

معاون خدمات و سلامت كميته امداد امام خميني كشور با بیان اینکه از ابتدای تاسیس کمیته امداد بیش از سه میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته‌اند، افزود: 36 میلیون نفر نیز به صورت موردی از خدمات کمیته امداد بهره‌مند شده‌اند.

ذوالفقاری با بیان اینکه مبلغ کمک‌های موردی مددجویان به بیش از 13 هزار و 132 میلیارد ریال می‌رسد، اضافه کرد: از کل مددجویان تحت پوشش بیش از یک میلیون نفر و 678 هزار خانوار در طرح شهید رجایی که شامل حمایت از سالمندان نیازمند روستایی و عشایری می‌شود از کمک‌های مختلف بهره مند شده‌اند.

67 هزار نفر مشمول طرح رحمت کمیته امداد هستند

ذوالفقاری با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح رحمت یا طرح حمایت از خانواده‌های زندانیان بیش از 67 هزار نفر مشمول طرح رحمت شده‌اند افزود: این افراد طی 16 سال هزار و 927 میلیارد ریال کمک دریافت کرده‌اند.

به گفته معاون خدمات و سلامت كميته امداد امام خميني كشور، زندانیان نیازمند تحت پوشش نیز تا کنون بیش از 15 میلیارد وام بلاعوض و بیش از 260 میلیارد ریال وام دریافت کرده‌اند.

در کارگاه آموزشی دو روزه مددکاران کمیته امداد استان سمنان که در مهدیشهر برگزارشد، مددکار و کارشناس کمیته امداد این استان درباره راهکارهای مدکاری ثمربخش و بازدارنده از بروزآسیب های اجتماعی و اقتصادی آموزش دیدند.

کد خبر 2086462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha