به گزارش خبرنگار مهر، بخشداری سراب میمه چگونه بعد از 25 سال بازگردانده شد؟ منطقه میمه از سال 1343 تا 1367 مرکز بخش زرین آباد بوده و بخشداری داشته است اما در این سال ها بنا به تصمیم کارشناسان تقسیمات کشوری مرکز بخش از میمه به منطقه مجاور یعنی پهله انتقال یافت.
از سال تغییر بخش هر چند سال یکبار حرکتی از سوی مردم و شوراهای محلی میمه برای بازگرداندن بخشداری انجام می شد ولی به دلیل عدم نفوذ در بدنه وزارت کشور این مهم هربار به سرانجام نمی رسید.
در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی علی عزتی که خود تا قبل از نمایندگی مردم دهلران در وزارت کشور خدمت می کرد یکبار دیگر پیگیری هایی را برای ایجاد بخشداری در میمه آغاز کرد.
در اردیبهشت ماه 1390 علی عزتی در دیدار با رحیمی معاون اول رئیس جمهور گفت: انتقال بخشداری از میمه به پهله موجب گله مندی مردم میمه شده است و حال مردم میمه در انتظار ایجاد بخشداری هستند.
رحیمی معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به درخواست علی عزتی نماینده وقت دهلران به وزیر کشور دستور ایجاد بخشداری در میمه را صادر کرد.
چند ماه بعد و بر اساس درخواست علی عزتی و دستور معاون اول رئیس جمهور به وزیر کشور ، کارشناسان تقسیمات کشوری راهی منطقه میمه شدند و با بررسی پتانسیل های منطقه طرح ایجاد بخش میمه را مورد تایید قرار دادند.
وزارت کشور در مهر ماه 1390 طرح ایجاد بخش سراب میمه به مرکزیت شهر میمه و مشتمل بر دهستانهای تختان و گوراب در تابعیت شهرستان دهلران را برای تصویب نهایی به هیئت دولت ارسال کرد.
یک ماه پس از ارسال طرح ایجاد بخش سراب میمه به هیئت دولت یکبار دیگر در آبان 1390 علی عزتی نماینده وقت دهلران به دیدار رحیمی معاون اول رئیس جمهور رفت و خواستار تسریع در تصویب این طرح در هیئت دولت شد.
معاون اول رئیس جمهور هم با دستور به صدوقی دبیر هیئت دولت خواستار گذاشتن طرح ایجاد بخش میمه در ردیف طرح هایی که آماده تصویب نهایی در هیئت دولت هستند شد.
نهایتا طرح ایجاد بخشداری سراب میمه که در مهرماه 1390 از وزارت کشور به هیئت دولت ارسال شده بود به دلیل تکثر طرح های در ردیف تصویب در هیئت دولت در روزهای پایانی دولت به تصویب رسید.
نظر شما