۲۴ تیر ۱۳۹۲، ۱۵:۱۰

حاتمی زاده:

گندم تولیدی امسال ابرکوه با کیفیت تر از سالیان گذشته است

گندم تولیدی امسال ابرکوه با کیفیت تر از سالیان گذشته است

ابركوه - خبرگزاري مهر: مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه گفت:گندم تولیدی امسال ابرکوه کیفبت بالاتری نسبت به سالیان گذشته این شهرستان دارد.

محمد علی حاتمی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به دليل مبارزه مستمر با آفت سن گندم در این شهرستان امسال شاهد گندم با کیفیت تری در مزارع هستیم.

وی با اشاره به اینکه ابرکوه دومین کانون سن کشور به حساب می آید، گفت: پیگیری شبکه مراقبت سن گندم در شهرستان و همچنین همکاری های بهره برداران گندم در شهرستان چنین عملکردی را رقم زده است.

این مسئول در مورد میزان گندم خریداری شده در سطح شهرستان اظهار داشت: تاکنون حدود دو هزار و 500 تن گندم تولیدی تحویل مراکز خرید شده است.

وی با اشاره به این که بسیاری از مردم هنوز گندم خود را تحویل نداده اند، گفت: امیدواریم که مردم با حساسیت در مورد این محصول راهبردی و برای جلوگیری از قاچاق این محصول که آن را در چرخه مصرف غیر انسانی قرار می دهد محصول خود را به مراکز خرید تحویل دهند.

کد خبر 2097353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha