به گزارش خبرگزاری مهر، مهران احمدی با بیان این مطلب اظهار داشت: در اين طرح در سطح انهار و کانالهاي شناسايي شده منطقه که احتمال توليد مثل جانوران موذي و افزايش جمعيت آنها وجود دارد کلوني گذاري می شود.
وی با اشاره به اجراي طرح دو هفته ای مبارزه با موشها در سطح منطقه، تصريح كرد: اجراي اين طرح بسيار موفقيت آميز بوده و تمام محورها به طور کامل پاکسازی شده اند.
معاون شهردار منطقه 7 افزود: در طرح ضربتی مبارزه با موش محورهای اصلی منطقه از قبیل خیابان های شریعتی، شهید مطهری، انقلاب، دماوند، شهید سلیمان خاطر و سبلان شمالی و جنوبی به سه روش فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی طعمه گذاري و با مسدود كردن محيط زيست موشها از افزايش بي رويه آنها جلوگيري شد.
احمدی با بیان اینکه با آغاز فصل گرما و همچنین انتقال سریع بسیاری از بیماریها توسط جوندگان موذی و ضرورت پاکسازی منطقه از وجود این جانوران، طرح مبارزه با جانوران موذی به صورت ویژه در منطقه اجرا می شود، گفت: در یک طرح ویژه شبانه عملیات مبارزه با جانوران مضر شهری به وسیله تفنگ بادی در محورهای شریعتی، انقلاب و میدان امام حسین (ع) انجام شد. همچنین در میدان و خیابان شهید قندی به طور ویژه عملیات شناسایی، طعمه گذاری و پاکسازی اجرا شد.
به گفته وی، در این طرح تعداد 422 منفذ شناسایی، 686 منفذ طعمه گذاری ، 304 تله توزیع و حدود سه هزار بسته آموزشی توزیع شد.
معاون امور شهري و فضای سبز شهرداري منطقه 7 با اشاره به اینکه در این طرح به شهروندان آموزشهای لازم در خصوص مبارزه با موش و جانوران موذی داده شد، خاطرنشان کرد: عدم وجود فاضلاب هاي زير زميني، رعايت نكردن بهداشت عمومي، ريختن زباله در كنار انهار و غيره از عوامل اصلي افزايش موش در سطح شهر است.
وي يادآور شد:با توجه به زاد و ولد زياد موشها اگر شهروندان محيط مناسب براي رشد آنها فراهم نكنند با توجه به عمر كوتاه موشها ميتوان جلوي ازدياد آنها را در سطح شهر گرفت.
نظر شما