به گزارش خبرنگار مهر، سید علیرضا موسوی نژاد ظهر یکشنبه در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان، با اشاره به اینکه برگزاری این همایش از سال 90 در استان آغاز شده است، اظهارداشت: این همایش با هدف ایجاد رقابت سالم بین دانش آموزان و زمینه سازی برای شناسایی و جذب استعدادهای نهفته در راستای ادبیات دینی برگزار می شود.
وی زمان فراخوان این همایش را یکم مهر ماه اعلام کرد و بیان داشت: اختتامیه این همایش آذرماه امسال برگزار می شود.
موسوی نژاد جامعه هدف این همایش را دانش آموزان و فرهنگیان دانست و عنوان کرد: شرکت کنندگان اشعار خود را پیرامون موضوعات عاشورا به دبیرخانه این همایش ارسال می کنند.
وی اضافه کرد: به دلیل بررسی بیشتر آثار و جلوگیری از سرقت ادبی، داوری آثار ارسالی این همایش توسط اساتید ادبیات مدارس و دانشگاه انجام خواهد شد.
موسوی نژاد به روند برگزاری این همایش در دو سال گذشته در استان اشاره کرد و ادامه داد: اولین همایش شعر عاشورایی در کشور، با آغاز فراخوان آن در مهر ماه سال 90 در این استان برگزار شده است.
به گفته وی در اولین همایش بالغ بر 268 اثر توسط دانش آموزان و فرهنگیان ارسال شده که از این تعداد 21 اثر به عنوان آثار برگزیده معرفی شده است.
موسوی نژاد از چاپ آثار برگزیده اولین همایش شعر عاشورایی استان در کتابی تحت عنوان "از خیزران بپرس" خبر داد.
وی در ادامه به افزایش 100 درصدی آثار ارسالی در دومین همایش شعر عاشورایی نسبت به اولین همایش استان اشاره کرد و افزود: این همایش در بهمن ماه سال 91 با 463 اثر ارسالی به دبیرخانه برگزار شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه از این تعداد40 نفر به عنوان برگزیده معرفی شده است، گفت: مجموعه اشعار برگزیده دومین همایش شعر عاشورایی در کتابی تحت عنوان " از خیزران بپرس 2"ˈ در آینده نزدیک به چاپ خواهد رسید.
نظر شما