محسن محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد فعالیت شورا در این بخش گفت: در دوره چهارم 43 روستای بخش دارای شورا بوده و 129 نفر نیز در شوراهای روستاهای آسارا عضویت دارند.
وی با بیان اینکه از هر روستا یک نفر به شورای اسلامی بخش معرفی شدند، یادآور شد: در مجموع 43 نفر به شورای اسلامی بخش معرفی شدند که از این تعداد پنج نفر برای عضویت شورای بخش انتخاب می شوند.
به گفته بخشدار آسارا انتخابات شورای اسلامی برای انتخاب پنج عضو شورای اسلامی این بخش روز چهارشنبه 20 شهریورماه جاری در مدرسه شهید عباسپور آسارا برگزار خواهد شد.
اعضای شورا در قبال مردم مسئولیت دارند
بخشدار آسارا با اشاره به آغاز فعالیت شوراهای چهارم در این بخش اظهار داشت: شوراهای اسلامی که در قانون اساسی پیش بینی شده است نقش ارشادی، تقویتی، نظارتی و تصویب تقنینی بر عهده دارند.
وی افزود: شوراها به عنوان بازوهای مدیریتی نقش مهمی در پیشبرد اهداف شهر و روستا و رفاه حال ساکنان آن دارند و تصمیم گیریهای درست و کارشناسی آنها می تواند راهگشا باشد.
محمدی با اشاره به مراسم تحلیف اعضای شورای بخش که طی روزهای گذشته برگزار شد، گفت: سوگند اعضا در مراسم تحلیف به معنای تعهد آنها در مسئولیتی است که از طرف مردم بر عهده شان گذاشته شده است.
وی ضمن قدردانی از فعالیت شورای سوم ابراز امیدواری کرد فعالیت این دوره شورا موثرتر از گذشته آغاز شود و ادامه یابد.
نظر شما