۷ مهر ۱۳۹۲، ۲۱:۰۵

اخبار کوتاه/

مشکلی در تامین قطعات یدکی صنعت نفت و گاز وجود ندارد

مشکلی در تامین قطعات یدکی صنعت نفت و گاز وجود ندارد

مشهد - خبرگزاری مهر: عدم مشکل در تامین قطات یدکی صنعت نفت و گاز، افزایش پنج درصدی تولید گاز در پالایشگاه خانگیران عناوین اخبار اقتصادی از خراسان رضوی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: با تلاش شبانه روزی متخصصان داخلی در ساخت قطعات مورد نیاز صنعت نفت و گاز مشکلی در تامین این قطعات وجود ندارد.

حمید رضا عراقی در بازدید از قسمت های مختلف پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد با بیان مطلب فوق اظهار کرد: خوشبختانه جوانان و کارکنان متخصص ما در این صنعت خوداتکا و معتقد به این موضوع هستند که می توانند هر کاری را به مرحله اجرا برسانند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: خوشبختانه یکی از موارد مهم در این صنعت، بها دادن به جوانان است که این موضوع به خوبی در کارگاه مرکزی پالایشگاه خانگیران دیده می شود و شاهد این هستیم که بخشی از قطعات مورد نیاز صنعت نفت و گاز با همت و تلاش شبانه روزی این عزیزان امروز در کشورمان ساخته و در این صنعت بکارگیری می شود.

عراقی به اجرای طرح های توسعه ای در شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد اشاره کرد و گفت: طرح توسعه بستگی به شرکت بالادستی پالایشگاه دارد و اگر این شرکت بتواند نیاز ورودی پالایشگاه را ایجاد کند پالایشگاه گاز خانگیران توسعه پیدا می کند.

افزایش پنج درصدی تولید گاز در پالایشگاه خانگیران

مدیرعامل اسبق شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد از افزایش پنج درصدی تولید گاز در این شرکت پالایشی خبرداد.

مسعود حسنی در آخرین روز کاری خود در این پالایشگاه با ارائه گزارش عملکرد پنج ساله اظهار کرد: میزان گاز دریافتی در سال 87 از چاه های منطقه خانگیران 15.8 میلیارد مترمکعب بوده است که این آمار در سال 91 به 17.19 میلیارد مترمکعب رسیده است.

مدیرعامل اسبق شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد افزود: میزان گاز دریافتی در سال 91 نسبت به سال 90، به مقدار 5.2 درصد رشد داشته است.

حسنی تصریح کرد: پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد در منطقه خانگیران سرخس با ظرفیت تولید روزانه 50 میلیون مترمکعب، تنها تامین‌کننده گاز طبیعی شمال و شمال‌ شرق کشور محسوب می شود.

توسعه پايدار و رشد صادرات با توليد با ارزش افزوده بالا محقق مي شود

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي گفت: توليد با ارزش افزوده بالا موجب رشد صادرات و توسعه پايدار مي شود.

ناصر فخرموحدي اظهار کرد: كالاها و محصولات توليد داخل با ارزش افزوده بيشتري توليد و صادر شود.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي با بيان اينكه ايجاد ارزش افزوده کالا در داخل کشور ، از وظايف بخش خصوصي در حوزه صادرات است افزود: صدور كالا با ارزش افزوده پايين، يكي از موانع موجود بر سر راه توسعه صادرات است.

فخرموحدی با اشاره به وجود منابع و ذخاير معدني غني در استان تصريح كرد: بايد با انجام اقدامات اصولي، از خام فروشي اين منابع جلوگيري نمود چرا كه خام‌فروشي منجر به تصاحب ارزش افزوده توليدات ما توسط ساير كشورها مي شود.

وی با تاكيد بر بهره گيري از دانش فني با فناوري بالا در توليد كالاها اظهار کرد: تجاري سازي صنايع با فناوري بالا و حركت به سمت توليد انبوه با شناسايي شركت هاي دانش بنيان و بهره گيري از همه ظرفيت ها از برنامه هاي محوري است كه بايد با همكاري و هماهنگي همه تشكل ها و نهادهاي مرتبط انجام شود.

 

کد مطلب 2145588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha