به گزارش خبرنگار مهر، علي حسيني ظهر پنج شنبه در آئين افتتاحيه مجتمع نمازخانه و رفاهي بين راهي امام رضا(ع) چناران كه با حضور قائم مقام توليت آستان قدس رضوي برگزار شد گفت: ظرفيت هاي شهرستان چناران به بركت همجواري با مضجع شريف رضوي و قرار گرفتن قسمت اعظم املاك شهرستان به حضرت رضا در حوزه هاي مختلف بي بديل است.
وی افزود: به عنوان مثال توليد 10 درصدمحصولات كشاورزي سبب شده که این شهر درحال تبديل شدن به سومين شهر صنعتي استان باشد؛ ساخت 60 درصد مسكن مهر و وجود دومين دانشگاه مادر دولتي استان نیز از جمله ظرفيتهای این شهرستان است.
وي افزود: با پيگيري هاي انجام شده در آينده شاهد آن خواهيم بود كه واحدهاي صنعتي آستان قدس در قالب يك مجموعه صنعتي تجميع شده در چناران مستقر شوند.
وي ادامه داد: محور چناران مشهد جزء 10 محور پرتردد كشور و پرترددترين محور استان بوده و با توجه به اينكه طبق يك اصل فني و علمي ثابت شده بيشتر تصادفات در 40 تا كيلومتري شهرهاي بزرگ است بايد كاري شود كه به هر شكل ممكن زائران امام رضا(ع) در اين مسير تشويق و حتي مجبور به توقف شوند.
فرماندار شهرستان چناران تاکید کرد: همچنین ضرورت دارد يك مجتمع جذاب ديگر در حد فاصل چناران تا مشهد احداث شود.
وی بيان داشت: نيازمند مساعدت ويژه آستان قدس در زمينه سند دار شدن املاك مردم در شهر چناران هستيم تا مردم بتوانند از خدمات و تسهيلات نظام مقدس جمهوري اسلامي در حوزه ساخت و ساز بهره مند شوند.
حسيني گفت: آستان قدس رضوي امروز با هدايت و مديريت اسلامي حضرت آيت الله واعظ طبسي، توليت عظماي آستان قدس رضوي به بزرگترين و منظم ترين مجموعه موقوفاتي جهان تبديل شده است.


نظر شما