پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۱۹

نجاتی:

کار ساخت و توسعه بندر آبادان از سال آینده آغاز می شود

کار ساخت و توسعه بندر آبادان از سال آینده آغاز می شود

آبادان – خبرگزاری مهر: معاون اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: کار ساخت و توسعه بندر آبادان از سال آینده آغاز می شود.

جهانگیر نجاتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در موضوع تملک زمین تانک فارم (مربوط به وزارت نفت) برای ساخت ساختمان جدید بندر آبادان و انتقال آن از مکان فعلی به مکان جدید و توسعه و افزایش امکانات این بندر با هدف توسعه فعالیتهای بندری و تجاری و بر اساس توافق وزارت نفت با سازمان بنادر و دریانوردی، مرحله نهایی آن طی شده است.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر کار دریافت مجوزهای لازم برای انجام کار در حال پیگیری و انجام است.

وی با اشاره به مساحت 238 هکتاری این زمین تصریح کرد: در این مکان یک یارد کانتینری، یک پایانه یخچالی و یک پایانه ترانزیت خودرو نیز دیده شده است.

وی یادآور شد: در صورت نهایی شدن کار تملک زمین کار ساخت از سال آینده آغاز می شود.

سرپرست طرح و توسعه اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: در زمان حاضر کار مطالعاتی طرح آغاز و در حال انجام است.

کد خبر 2176371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha