پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۸:۴۸

صدیقی اعلام کرد:

آماده باش کامل ستاد مدیریت بحران در آبادان

آماده باش کامل ستاد مدیریت بحران در آبادان

آبادان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی فرمانداری آبادان گفت: با توجه به ضرورت و اخبار رسیده از سوی اداره هواشناسی مبنی بر شروع بارندگی و افزایش شدت و میزان آن ستاد مدیریت بحران در حالت آماده باش کامل به سر می برد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهاب صدیقی عصر یکشنبه در جلسه اضطراری شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان آبادان با اشاره به اینکه پیشتر سازمان هواشناسی در خصوص بارندگی در خوزستان و به ویژه شهرهایی همچون آبادان، ماهشهر، هندیجان، امیدیه، بهبهان، دشت آزادگان، شادگان و حتی اهواز و شهرهای تابع هشدارها و اخباری را منتشر کرده است، افزود:  تمامی دستگاه های اجرایی مرتبط با ستاد مدیریت بحران اعم از شهرداری، آب، فاضلاب، برق، هلال احمر، راه و شهرسازی، دانشکده علوم پزشکی، شهرداریهای اروندکنار و چوئبده، پالایشگاه و پتروشیمی از امروز به حالت آماده باش کامل در آمدند.

وی اظهار کرد: طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته ستاد مدیریت بحران، امسال چابک تر از سالهای گذشته در جهت رفع مشکلات ناشی از بارندگی عمل خواهد کرد.

صدیقی تصریح کرد: در صورتی که شدت بارندگی زیاد باشد دستگاه های پمپاژ قدرت کافی برای دفع را ندارند که این مسئله ضریب آبگرفتگی معابر شهری را افزایش می دهد.

وی از 30 و 40 متری ذوالفقاری، خیابان امام، کفیشه، کوی کارگر و میدان طیب به عنوان نقاط بحرانی یاد کرد و بر ضرورت اتخاذ تمهیدات و برنامه های خاص در جهت کاهش مشکلات احتمالی ناشی از آبگرفتگی معابر در این نقاط از سوی دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران شد.

معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری آبادان یادآور شد: با توجه به شروع بارندگی از اواخر امشب( یکشنبه شب) و احتمال آبگرفتگی معابر و خیابانها باید موضوع تخلیه آب به ویژه در اطراف مدارس به منظور تردد سهل و آسان دانش آموزان باید توسط دستگاههای ذیربط صورت گیرد.

صدیقی به اعضای ستاد مدیریت بحران آبادان گفت: به هنگام ورود به بحران فرمانهای مختلفی از طریق اتاق فرمان به دستگاه های مختلف ارسال می شود که لازم است دستگاه های مربوط ضمن بررسی سیستمهای اطلاع رسانی خود در هنگام نیاز وارد عمل شده  تا از تداخل و بی برنامه گی که به دلیل فشردگی کار احتمالا ایجاد می گردد جلوگیری شود.

وی بر ضرورت جدیت کار از سوی اداره آب و فاضلاب در جهت همکاری مستمر و قابل قبول در جهت مدیریت بحران تاکید کرد و افزود: در صورت نیاز کمیسیون حفاری ضربتی در شهرداری تشکیل خواهد شد ضمن آنکه پیامهای لازم از اتاق پیام شهرداری در زمینه های مختلف ارائه می شود.

وی خطاب به رسانه های مختلف شهری اظهار داشت: هرگونه اطلاع رسانی عمومی از طریق رسانه ها باید با تائید فرمانداری انجام شود هیچ دستگاهی اجازه اعلام خبری را به طور مجزا و بدون هماهنگی و تایید فرمانداری ندارد.

کد خبر 2176941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha