۲ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۱۰

بر اثر تگرگ و باران/

100 درصد مزارع كشاورزي حميديه نابود شد

100 درصد مزارع كشاورزي حميديه نابود شد

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس نظام صنفی کشاورزی شهرستان حمیدیه گفت: تگرگ و بارندگی اخیر باعث نابودی 100 درصدی مزارع در این شهرستان شده است.

سید محمد هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حمیدیه یک شهرستان وابسته به تولیدات کشاورزی است و شغل غالب مردم آن، کشاورزی به شمار می رود. امسال برنامه ریزی مناسبی برای افزایش تولیدات محصولات کشاورزی در این شهرستان صورت گرفت که بارش باران این امیدواری را ایجاد کرد که امسال محصولات مناسبی از سوی کشاورزان حمیدیه به بازار عرضه شود.

وی افزود: ولی بارش تگرگ و بارندگي هاي شدید که در هفته قبل در این شهرستان صورت گرفته باعث نابودي 100 درصدي مزارع كشاورزي حميديه شده است.

رئيس نظام صنفي كشاورزي اهواز گفت: تگرگ و بارندگي هاي روز پنج شنبه که شدت آن در چند سال اخیر در این شهرستان کم سابقه بوده است، باعث نابودي 100 درصدي مزارع كشاورزي حميديه شده است.

هاشمي با اشاره به اينكه بارندگي هاي اخير خسارات سنگيني به مزارع كشاورزي حميديه وارد كرده است، از مديريت حوادث غيرمترقبه استانداري خواست تا نسبت به پيگيري اين موضوع اقدام لازم را به عمل آورد.

وي گفت: مزارع از بين رفته شامل محصولاتي مانند كاهو، كلم، باقلا، خيار و شلتوك است.

کد مطلب 2180393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha