۴ آذر ۱۳۹۲، ۱۱:۵۵

احسانی در گفتگو با مهر:

400 زندانی جرایم غیر عمد در اصفهان نیازمند کمک‌ خیران هستند

400 زندانی جرایم غیر عمد در اصفهان نیازمند کمک‌ خیران هستند

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل ستاد دیه استان اصفهان گفت: از ابتدای ماه محرم تاکنون 32 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد در استان آزاد شده‌اند و در حال حاضر نیز 400 زندانی در زندان‌های استان نیازمند کمک‌ خیران استان هستند.

مجید احسانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت‌‌های ستاد دیه استان اصفهان از ابتدای سال جاری تاکنون در راستای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد استان اصفهان اظهار داشت: در این بازه زمانی تاکنون بیش از 400 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد استان آزاد شده‌اند.

وی با بیان اینکه کل بدهی زندانیان آزاد شده با کمک ستاد دیه استان اصفهان از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 39 میلیارد تومان بوده است، افزود: 25 میلیارد تومان از این بدهی‌ها با رضایت گرفتن از شاکیان و مابقی نیز به واسطه اجرای بند 102 قانون بودجه سال 92 و کمک خیران استان اصفهان تامین شده است.

مدیرعامل ستاد دیه استان اصفهان با اشاره به فعالیت‌‌های ستاد دیه این استان در سال گذشته بیان کرد: با اقدامات این ستاد در سال گذشته 814 زندانی جرایم غیر عمد زندان‌‌های استان با اعتباری بالغ بر 153 میلیارد تومان از زندان آزاد شدند.

وی با اشاره به برگزاری جشن‌های گلریزان در استان از ابتدای سال جاری تاکنون نیز گفت: در سال جاری خیرین استان اصفهان با کمک دو میلیارد و 600 میلیونی در جشن گلریزان علاوه بر کسب رتبه برتر استان در کشور در این زمینه کمک‌های خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 65 درصد افزایش دادند.

احسانی به وصول شدن بیش از 70 درصد از چک‌های ارائه شده در جشن گلریزان سراسر استان اظهار داشت: تاکنون بیش از یک میلیارد و 800 میلیون تومان از کمک‌های خیران در جشن گلریزان امسال وصول شده است.

وی همچنین به آزادی 32 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد استان در دو دهه اول ماه محرم اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر نیز 400 زندانی جرایم غیر عمد در زندان‌های استان اصفهان منتظر کمک‌های خیران استان هستند.
 

کد خبر 2182227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha