پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۱۶

در اجرای یک طرح تحقیقاتی اعلام شد/

هپاتیت B در خراسان جنوبی بالاتر از نرم کشوری است

هپاتیت B در خراسان جنوبی بالاتر از نرم کشوری است

بیرجند – خبرگزاری مهر: مسئول مرکز تحقیقات هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از اجرای بزرگترین طرح جامع هپاتیت در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: با اجرای مرحله اول این طرح در شهرستان بیرجند نتایج نشان داد هپاتیت B در استان از نرم کشوری بیشتر است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ضیائی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در هفته پژوهش سمینار تازه‌های هپاتیت ویروسی با همکاری شبکه هپاتیت ایران در بیرجند همزمان با کارگاه بازآموزی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه نخستین و بزرگترین طرح جامع هپاتیت در خراسان جنوبی در حال اجرا است، افزود: طرح جامع هپاتیت از ابتدای شهریورماه سال جاری در مرحله نخست در بیرجند آغاز شده است.

مسئول مرکز تحقیقات هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از پنج هزار نفر بالای 15 سال که به صورت خوشه ای انتخاب شده اند خواسته شده تا برای نمونه گیری و انجام آزمایش هپاتیت به مراکز آزمایشگاهی مراجعه کنند.

ضیائی ادامه داد: در مرحله نخست این آزمایشات، وضعیت قند و چربی و آنزیمهای کبدی بیماران از نظر ویروسهایی نظیر هرپس ، توکسوپلاسما و بروسلوز(تب مالت ) بررسی می شود.

مسئول مرکز تحقیقات هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هدف از اجرای این طرح را بررسی میزان شیوع هپاتیت BوC  در خراسان جنوبی دانست و تصریح کرد: از وضعیت هپاتیت در استان اطلاعات دقیقی در دست نیست و برای پیشگیری این بیماری نیازمند اطلاعات جامع از آن هستیم.

ضیائی ادامه داد: تاکنون  از دو هزار و 600  نفر در مرحله نخست طرح نمونه‌گیری صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: از آزمایشات انجام شده بر روی هزار و 500 نفر در مرحله دوم طرح هپاتیت C  دیده نشده اما هپاتیت B از نرم کشوری بیشتر است.

 

 

کد خبر 2194288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha