پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۴۶

صدیقی تاکید کرد؛

دانشگاه و حوزه؛ دو نهاد مهم در ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه

دانشگاه و حوزه؛ دو نهاد مهم در ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه

تبریز – خبرگزاری مهر: فرماندار اهر گفت: حوزه های علمیه و دانشگاه ها از مهمترین نهادها در ترویج فرهنگ غنی اسلامی در جامعه هستندد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صدیقی شنبه در همایش وحدت حوزه و دانشگاه با بیان این مطلب افزود: حوزه های علوم دینی و دانشگاه ها در تقویت رویکردهای فکری جامعه و الگو دهی به مردم نقش اساسی و مهم دارند و در واقع دو نهاد موثر در زمینه فرهنگ سازی هستند.

وی با اشاره به نقش حوزه های علمیه و دانشگاه ها در شکل گیری و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گفت: این دو نهاد مهم علمی و فرهنگی و معنوی نقش اساسی و تأثیرگذار در در انقلاب شکوهمند اسلامی داشتند و شکل گیری و تداوم انقلاب اسلامی را می توان در این دو نهاد به رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری جستجو کرد.

نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان اهر به تاثیر توسعه مراکز علمی فرهنگی در ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه و منطقه اشاره و خاطرنشان کرد: شهرستان اهر با 15 هزار نفر دانشجو یکی از شهرهای مهم دانشگاهی استان می باشد که امیدواریم با تلاش مضاعف و راه اندازی و توسعه دانشگاه های دولتی در منطقه و تقویت دانشگاه آزاد با ایجاد رشته های جدید و تقویت و توسعه تحصیلات تکمیلی بتوانیم گامی عملی در حوزه مراکز آموزش عالی برداریم.

فرماندار اهر در خصوص راهکارهای توسعه و ارتقاء فرهنگ عمومی در این شهرستان اظهار داشت: کارهایی چون راه اندازی مجدد دانشکده پرستاری، ارتقاء آموزشکده کشاورزی به دانشکده و آغاز عملیات اجرایی ساختمان دانشکده کشاورزی و دانشکده فنی حرفه ای اقداماتی موثر در توسعه مراکز آموزش عالی است که امیدواریم با همت و همکاری مسئولان ارشد استان و شهرستان گام های عملی برای ایجاد دانشگاه ملی در شأن و منزلت این شهرستان برداشته شود.

 

کد خبر 2199904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha