پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۳۳

محمدپور:

طرح های بالای هزار میلیارد تومانی در مازندران ایجاد شود

طرح های بالای هزار میلیارد تومانی در مازندران ایجاد شود

آمل - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، با اشاره به تاکید استاندار اظهار داشت: با در اختیار قرار گرفتن آسان تر منابع صندوق توسعه ملی می‌توان روی دهها طرح بالای یک هزار میلیارد تومانی کار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدپور عمران پیش از ظهر چهارشنبه در نشست صنعتگران آمل با بیان اینکه مسئولان باید برای بهبود فضای کسب و کار اندیشه کنند،افزود: باید توجه ویژه‌ای به صنعت و معدن داشته باشند، به دلیل اینکه صنعتگران مازندران ظرفیت بالایی دارند و مسئولان باید کارهای بزرگی از آنها انتظار داشته باشند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اظهار داشت: توجه به صنعت و معدن شهرستان آمل که سهم بزرگی در صنعت و تجارت استان دارد نخستین و مهم‌ترین خواسته صنعتگران است.

محمدپور به جهت گیری های خوب دولت در تمامی فضاهای موجود اشاره کرد و گفت: دولت در مدت کوتاه نشان داد که از پس مشکلات برمی‌آید ودولت توانسته با اعتدال‌گرایی و صبر، ایجاد آرامش، برنامه محوری و عقلانیت نبض اقتصاد کشور را به سمت بهبود حرکت دهد و شاخص بورس، مهار تورم، حرکت به سمت تک‌نرخی شدن ارز و ایجاد توان تولید نفت 800 هزار بشکه‌ای و ورود و صادرات دوباره به صحنه اوپک نشان از حرکت صحیح دولت دارد و باید از این فرصت استفاده بهینه شود.

وی تصریح کرد: استفاده از منابع صندوق توسعه دارای بروکراسی غیر ضروری بود ولی در اواسط سال اعلام شده مسیر استفاده از این صندوق کوتاه می‌شود و با دریافت بخشنامه اجرایی می توانیم از این وعده در راه خدمت به تولید‌گران استفاده کنیم.

رئس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران اذعان داشت: سهم تولید از صندوق توسعه ملی باید از 10 درصد بالاتر برود و سود 21 درصدی و جریمه 14 درصدی بالای 6 ماه و همچنین 35 درصد سود باید از دوش تولیدکننده برداشته شود.

محمد پور عمران در پایان یادآور شد: مالیات بر ارزش افزوده نباید  به شکلی باشد که برای تولید کنندگان مشکلات ایجاد شود.

گفتنی است، صنعتگران آملی پیشنهاد داده اند با توجه به وجود 50 درصد صنعت مازندران در آمل و 62 درصد صادرات از این شهر، کمیته‌ای پایلوت به ریاست فرماندار ویژه و با حضور نماینده  بانک‌ها، نماینده تشکل های صنعت و معدن و نماینده  بانک مرکزی تشکیل شود تا به یکایک پرونده‌ها به صورت میدانی ورود و برای تعیین تکلیف آن عمل شود.

کد خبر 2215109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha