پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴

بوکسور ملی پوش قم در گفتگو با مهر:

می خواهم اولین بوکسور قم در بازی های آسیایی باشم

می خواهم اولین بوکسور قم در بازی های آسیایی باشم

قم- خبرگزاری مهر: بوكسور ملي‌پوش استان قم از انگیزه فراوان و تلاش خود برای پشت سر گذاشتن حریفان برای حضور در بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی خبر داد.

محمد مردی در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح کرد: تمام تلاشم را خواهم کرد تا از فرصت دعوت به اردوی تیم ملی بوکس بزرگسالان کشور به بهترین نحو ممکن استفاده کرده و جواز همراهی تیم ملی در بازی های آسیایی سال 2014 را کسب کنم.

وی ادامه داد: در سالي كه قرار است بازی های آسیایی و مسابقات جهانی و قهرمانی آسیا برگزار شود، براي كسب بهترين جايگاه در تيم ملي بوكس تلاش مي‌كنم تا در مسابقات برون مرزی پیش رو این تیم را همراهی کرده و برای کشورم افتخار‌آفرینی کنم.

ملی پوش بوکس استان قم افزود: براي رسيدن به اهداف بزرگ، بايد تلاش و پشتكار بزرگي را همراه با برنامه‌ريزي در سرلوحه كار قرار داد تا انسان به آنچه كه در نهايت موجب سربلندي ايران سرافراز است، دست يابد و بر روی سکوهای برتر آسیای و جهان بایستد.

وی در ادامه با اشاره به آغاز اردوي آماده‌سازي تيم ملي بوكس جوانان كشورمان‌ بيان داشت: مرحله جدید برنامه های تمرینی و اردوي آماده‌سازي تيم ملي بوكس برای حضور موفق در بازی های آسیایی از روز پانزدهم فروردین ماه آغاز خواهد شد.

مردی عنوان داشت: دور جديد تمرينات تيم ملي بوكس جوانان براي كسب بهترين شرايط به منظور اعزام به پيكارهاي بوكس قهرماني جوانان آسيا با حضور برترین های بوکس کشور آغاز مي‌شود و طي آن بوكسورهاي ملي‌پوش مرحله ديگري از اين اردو را برگزار خواهند كرد.

وی با بيان اينكه اين مرحله از اردوي تيم ملي در مجموعه ورزشي انقلاب تهران برگزار مي‌شود، ابراز داشت: ملي‌پوشان هر وزن مطمئنا آماده و پرقدرت به این انتخابی می آیند زیرا از سوی کادر فنی تیم ملی در هر وزن 2 یا 3 بوکسور دعوت شده بنابراین باید تلاشم را جدی تر کنم.

مردی خاطرنشان كرد: يكي از مهم‌ترين برنامه‌هایم در سال جدید این است که برای موفقیت در بوکس بیشتر تلاش کنم و اولین بوکسوری باشم که از قم به بازی های آسیایی اعزام می شود، هر چند کار سختی به نظر می رسد اما شدنی و امکان پذیر است.

بوكسور ملي پوش قم عنوان داشت: از رده های سنی پایه در اردوی تیم های ملی بوده ام و اکنون نیز که به تیم ملی بزرگسالان دعوت شده ام می خواهم آماده ترین بوکسور وزن خود بوده و با دعای پدر و مادرم و همچنین مردم قم در مسابقات برون مرزی مدال کسب کنم.

کد خبر 2261106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha