به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام علی امیری صبح شنبه در در گفتمان تحکیم بنیان خانواده که با حضور والدین دانش آموزان مراغه ای برگزار شد، گفت : والدین باید در تامین نیازهای فردی و اجتماعی فرزندان خود ف دقت کافی داشته و از راه صحیح، سعی در برآورده کردن نیاز آنان داشته باشند.
وی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید مجدد بر اهمیت توجه والدین به نیازهای فردی و اجتماعی فرزندان خاطر نشن شد: دوران نوجوانی، اهمیت زیادی در شکل گیری شخصیت فرزندان دارد و والدین باید به دقت ، این برهه از دوران حساس فرزندان خود را مدیریت کنند تا بیش از پیش شاهد کاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی در جامعه باشیم.
حجت الاسلام امیری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این والدین هستند که مسیر و راه و روش صحیح را به فرزندان نشان می دهند، گفت:والدین باید آموزش "نه گفتن" به فرزندان در این مرحله از زندگی را به بسیاری از درخواست های غلط این دوره از زندگانی فرزندان آموزش دهند.
نظر شما