پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ خرداد ۱۳۹۳، ۲۰:۱۰

حجت الاسلام جعفری:

برگزاری جشنواره ملی با محوریت سینما در کردستان ضروری است

برگزاری جشنواره ملی با محوریت سینما در کردستان ضروری است

سنندج-خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان بر برگزاری جشنواره ملی با محوریت سینما در استان تاکید کرد و گفت: استان کردستان جزو استان های نخست کشور در حوزه سینماست لذا برگزاری جشنواره ای در سطح ملی در این استان امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رحیم جعفری عصر امروز دوشنبه در نشستی با فیلمسازان و عکاسان استان کردستان که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، با بیان اینکه سینما یکی از صنعت های مهم در دنیاست،گفت: امروزه سینما یکی از قدرت های تاثیرگذار به شمار می آید و تمامی کشورها سعی در تقویت این عرصه دارند.

وی عنوان کرد: خوشبختانه استان کردستان جزو استان های نخست کشور در حوزه سینماست و وجود نیروهای متخصص و با استعداد که در جشنواره های مختلف ملی و بین المللی درخشیدند گواهی بر این مدعاست.

وی اظهارداشت: متناسب با استعداد ها و ظرفیت های موجود در کردستان در  عرصه فیلم سازی متاسفانه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری وجود ندارد.

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان افزود: در جلساتی که امروز با معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان و فرماندار سنندج داشتیم اعلام آمادگی شد که 50 درصد اعتبار مورد نیاز سینما جوان استان از طریق اعتبارات فرهنگی استان تامین شود.

حجت الاسلام جعفری عنوان کرد: 50 درصد باقی مانده هم معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متقبل شود تا شاهد رونق برنامه ها و اقدامات دفتر سینما جوان استان باشیم.

وی اظهارداشت: این اعتبارات در حوزه مطالبات اولیه دفتر سینما جوان استان شامل ساختمان این دفتر، بیمه ، مسکن هنرمندان فعال این انجمن و برگزاری جشنواره است.

وی برگزاری جشنواره را مطالبه ای بدیهی خواند و افزود: جشنواره ای در سطح ملی در حوزه سینما باید در استان برگزار شود و دبیرخانه آن نیز در انجمن سینما جوان سنندج تشکیل شود.

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان بیان کرد: بسیاری از مجلات سینمایی که در کشور منتشر می شود متاسفانه در دفتر انجمن سینما جوان سنندج نسخه هایی از ان موجود نیست و باید اشتراک گرفته و از این مجلات هم بهره مند شوند.

 

کد خبر 2313243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha