پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۷

الفتی در گفتگو با مهر:

6 کشتی‌گیر قم به مسابقات ساحلی قهرمانی کشور اعزام می‌شوند

6 کشتی‌گیر قم به مسابقات ساحلی قهرمانی کشور اعزام می‌شوند

قم - خبرگزاری مهر: مربی تیم کشتی ساحلی استان قم از اعزام این تیم با حضور 6 کشتی‌گیر به مسابقات کشتی ساحلی قهرمانی کشور خبر داد.

حسین الفتی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: نفرات شرکت کننده در این مسابقات از استان‌های مازندران،‌ تهران،‌ خوزستان،‌ کرمانشاه،‌ خراسان رضوی،‌ لرستان،‌ البرز،‌ فارس،‌ آذربایجان شرقی و‌ اردبیل در هر وزن 3 نفر هستند و قم نیز 6 نماینده به این پیکارها اعزام می‌کند.

وی افزود: همچنین استان‌های گیلان،‌ همدان،‌ قم،‌ کردستان،‌ گلستان،‌ اصفهان،‌ قزوین،‌ مرکزی،‌ ایلام،‌ زنجان هرکدام در هر وزن 2 نفر نماینده دارند ولی با توجه به اینکه سهمیه مضاعف نیز به استان‌ها داده شده، ما 6 کشتی‌گیر را به این رقابت‌ها خواهیم برد.

مربی تیم کشتی ساحلی استان قم اضافه کرد: البته از استان‌های بوشهر،‌ خراسان شمالی،‌ هرمزگان،‌ کرمان،‌ آذربایجان غربی،‌ چهارمحال و بختیاری،‌ سیستان و بلوچستان،‌ سمنان،‌ کهکیلویه و بویراحمد،‌ یزد و خراسان جنوبی در هر وزن 1 نفر در این مسابقات حضور می‌یابد.

وی بیان کرد: همچنین استان میزبان می‌تواند با یک تیم مضاعف و در هر وزن یک نفر علاوه بر سهمیه در نظر گرفته شده در رقابت‌ها معرفی کند‌، ضمن اینکه تمامی هیئت‌های ورزشی روستایی و بازی‌های بومی و محلی استان‌ها کشور نیز هر کدام در هر وزن یک کشتی گیر معرفی می‌کنند.

الفتی عنوان داشت: تمامی هزینه‌های اسکان و تغذیه نفرات شرکت کننده از دوم تا سوم مرداد ماه بر عهده میزبان و فدراسیون کشتی خواهد بود و حضور تمامی مربیان در کلینیک مربیگری نیز الزامی است و از فعالیت مربیانی که در این جلسه حضور نداشته باشند در کنار تشک به عنوان کوچینک جلوگیری به عمل خواهد آمد.

وی ابراز کرد: همچنین استان‌ها موظف هستند نسبت به اعلام اسامی نفرات شرکت کننده حداکثر تا بیست و پنجم تیر ماه به فدراسیون کشتی و هیئت کشتی استان گیلان اقدام کنند و سرپرستان تیم‌ها نیز باید مدارک کشتی گیران شرکت کننده را تا دوم مرداد به منظور کنترل و ثبت نامه به دبیرخانه مسابقات تحویل بدهند.

مربی تیم کشتی ساحلی استان قم با بیان اینکه البته تمامی کشتی گیران باید از شورت ورزشی بلند مشکی بالای زانو و تی‌شرت استرچ بدون آستین مشکی برای شرکت در مسابقات استفاده کنند، افزود: با توجه به برگزاری نخستین دوره پیکارهای کشتی ساحلی قهرمانی کشور در چمخاله گیلان، تیم قم فردا به این رقابت‌ها اعزام می‌شود.

وی با بیان اینکه این دوره از رقابت‌ها انتخابی مسابقات آسیایی و جهانی به شمار می‌رود و در روزهای 2 و 3 مردادماه سالجاری در منطقه چمخاله لنگرود برگزار می‌شود، بیان کرد: تا کنون حدود 400 ورزشکار در قالب 25 تیم از سراسر کشور برای حضور در این رقابتها اعلام آمادگی کرده‌اند.

الفتی یاد آور شد: پس از برگزاری مسابقات در هر وزن نفرات اول تا پنجم انتخاب می‌شوند و پس از برگزاری اردوی چهار روزه مجددا از بین آنان تعدادی برای حضور در مسابقات بازی‌های ساحلی 2014 آسیا به میزبانی شهر پوکت تایلند انتخاب می‌شوند.

وی افزود: مسابقات کشتی ساحلی کشور انتخابی تیم ملی برای حضور در بازی‌های آسیایی ساحلی تایلند، در حالی روزهای دوم و سوم مرداد ماه از ساعت 22 تا 3:30 دقیقه بامداد در منطقه چاف و چمخاله لنگرود برگزار می‌شود که در ترکیب تیم قم 6 کشتی‌گیر حضور دارند.

اسامی نفرات اعزامی تیم کشتی ساحلی استان قم:

وزن 60 تا 70 کیلوگرم: سجاد محمدی
وزن 70 تا 80 کیلوگرم: مهدی کاشانی
وزن 80 تا 90 کیلوگرم: محمود بیگدلی - محمد صوری
وزن 90 کیلوگرم: داود یارجانعلی - سعید غنیمتی

 

کد خبر 2335995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha