پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۵۰

6 طرح در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خرم آباد تصویب شد

6 طرح در کارگروه  اشتغال و سرمایه گذاری خرم آباد تصویب شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: در جریان برگزاری جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان خرم آباد 6 طرح اشتغالزا به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب اله خجسته پور فرماندار خرم آباد ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری اظهار داشت: از این پس در جلسات کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان خرم آباد طرح های اشتغال زایی و سرمایه گذاری بررسی شده و سپس به کارگروه اشتغال استان ارائه می شود.

وی گفت: شش طرح اشتغال زایی و سرمایه گذاری در شهرستان خرم آباد تهیه شده که امروز در جلسه بیان و بررسی شد و سپس در کارگروه اشتغال استان ارائه می شود.

خجسته پور ادامه داد: طرح سرمایه در گردش شرکت صدر فولاد برای تولید شمش و میلگرد با اعتبار چهار میلیارد تومان به عاملیت بانک ملت با تثبیت 180 فرصت شغلی و طرح سرمایه در گردش شرکت دارویی خرمان با اعتبار یک میلیارد تومان و به عاملیت بانک ملت از جمله این طرح ها است.

وی افزود: طرح سرمایه در گردش قنادی پانیذ با اعتبار 500 میلیون تومان و تثبیت 50 شغل از دیگر طرح های شهرستان خرم آباد برای ارائه در کارگروه اشتغال استان است.

فرماندار خرم آباد طرح سرمایه در گردش شرکت تولید بیسکویت زرین ظفر با اعتبار دو میلیارد تومان به عاملیت بانک ملت و تثبیت 25 شغل و همچنین طرح سرمایه در گردش شرکت تولید مرغ پردیس با اعتبار 400 میلیون تومان و تثبیت چهار شغل را از دیگر طرح های شهرستان خرم آباد برشمرد.

خجسته پور گفت: همچنین طرح ایجاد مجتمع اقامتی پذیرایی با اعتبار یک و نیم میلیارد تومان به عاملیت بانک ملت و ایجاد 30 شغل را از دیگر طرح های شهرستان خرم آباد برای طرح در کارگروه اشتغال استان است.

 

کد خبر 2336265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha