پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ مرداد ۱۳۹۳، ۸:۳۶

کارگاههای داستان نویسی با حضور اساتید برتر برگزار می شود

کارگاههای داستان نویسی با حضور اساتید برتر برگزار می شود

کرج - خبرگزاری مهر: مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری استان البرز از برگزاری کارگاههای نویسندگی خلاق و داستان نویسی با هدف استعداد یابی و استفاده از ظرفیت هنرمندان جوان البرزی با حضور اساتید برتر خبر داد.

خسرو عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: دنیای نویسندگی همواره مورد استقبال و علاقه جوانان و نوجوانان کشور بوده است از همین رو همزمان با ایام فراغت جوانان و نوجوانان و پایان ماه مبارک رمضان برای افردی که به نویسندگی علاقه دارند و در خویش استعدادی در این خصوص می بینند خبرهای خوشی داریم.

عباسی در ادامه تاکید کرد: در واقع با برگزاری کارگاه های پرورش و مهارت افزایی در زمینه نویسندگی خلاق، این امکان به هنرجو داده می شود که ذهن خویش را آزاد نماید و با بهره گیری از آداب و فنون نویسندگی این هنر خلاقانه را در خویش  بپروراند.

این مسئول خاطرنشان کرد: این کارگاه های مهارت افزایی در 2 بخش مقدماتی و پیشرفته و با حضور اساتید هنر نویسندگی برگزار می شود که هنرمندان جوان حاضر پس از گذراندن دوره های فوق و آموزشهای تئوریک و پس از  انجام برخی تمرینات  نویسندگی زیر نظر اساتید حاضر، به منظور ظهور استعدادهای خویش نگاشتن یک "رمان کوتاه" را با همراهی و نظر استاد خویش آغاز می نمایند.

عباسی بیان کرد: کودکان و نوجوانان سنین 8 تا 12 سال در کارگاه های نویسندگی حوزه هنری البرز می توانند حضور داشته باشند.

وی افزود: استاد علی خانمرادی از نویسندگان برجسته استان البرز و از کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این کارگاه ها به کودکان و نوجوانان آموزش خواهد داد.

گفتنی است؛ هنرجویان حاضر در این کارگاه ها از گواهینامه معتبر شرکت در دوره با نظر استاد خویش بهره مند خواهند شد به همین منظور علاقمندان می توانند برای ثبت نام در این کارگاه ها، به واحد آموزش حوزه هنری استان البرز واقع در ضلع جنوبی میدان نبوت - خیابان میلاد4 - حوزه هنری استان البرز مراجعه کنند و یا با شماره تلفنهای 34473011-34772287 تماس بگیرند.

کد خبر 2340308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha