به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسد الله ایمانی در خطبه های نماز عید فطر شیراز با اشاره به جنایات امروز رژیم صهیونیستی در غزه تاکید کرد: متاسفانه امروز شاهدیم که در جایی از دنیای اسلامی مردم به دنبال جنازه های بچه های خود هستند.
وی تصریح کرد: امروز همه جهانیان شاهد جنایت های رژیم صهیونیستی هستند اما شورای امنیت در مقابل این کشتار وحشیانه به درستی عمل نکرد.
امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خصوصیت های عید فطر، گفت: عید فطر دارای خصوصیت های فراوان است که در سخنان پیشوایان به آن اشاره شده است.
آیت الله ایمانی یادآور شد: همینکه امروز را خداوند برای مسلمانان عید قرار داده یک خصوصیت است که به دلیل ویژگی هایی است زیرا مسلمانان پس از یک ماه روزه داری شایستگی این عید را دارند.
وی تاکید کرد: دیگر خصوصیت این روز مهم این است که عید برای مسلمانان و رهبر امت اسلامی است بنا بر این این عید هم سرمایه گذاری و هم سود دهی است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه ماه رمضان یک مسابقه بود، گفت: امروز روز پرداخت جایزه است.
آیت الله ایمانی با تاکید بر پرداخت ذکات فطره، گفت: یکی از مهمترین خصوصیت های این عید پرداخت ذکات فطریه است که این کار شرط قبولی اعمال این یک ماه است.
وی تصریح کرد: پرداخت ذکات فطریه باید در اولویت باشد.
نظر شما