پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ شهریور ۱۳۹۳، ۲۰:۳۱

روشن میلانی خبر داد:

احداث شبکه 20 کیلو ولت هوایی در فاز چهار مسکن مهر سهند

احداث شبکه 20 کیلو ولت هوایی در فاز چهار مسکن مهر سهند

تبریز – خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از احداث شبکه 20 کیلو ولت هوایی در فاز چهار مسکن مهر سهند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین روشن میلانی عصر سه شنبه در مراسم بهره برداری از برق فاز چهار مسکن مهر سهند، با تاکید بر اینکه همزمان با هفته دولت برق فاز چهار مسکن مهر سهند با اعتبار 40 میلیارد ریالی به بهره برداری رسید، افزود: همچنین شبکه 20 کیلو ولت هوایی به طول 20 کیلومتر احداث می شود و 11 هزار و 200 متر کابل کشی 400 ولت نیز در مسکن مهر سهند ایجاد می شود.

وی با تاکید بر کاهش مشکلات برق رسانی به پروژه های مسکن مهر سهند گفت: افتتاح و بهره برداری از این پروژه ها برق واحدهای مسکن مهر را تامین می کند و مشکلات این واحدها نیز هر روز کاهش می یابد.

میلانی همچنین با بیان اینکه تاکنون یک هزار و 538 فقره انشعاب خانگی در فاز چهار مسکن مهر سهند که یکی از بزرگترین مجتمع های مسکن مهر آذربایجان شرقی است نصب شده، ابراز داشت: همچنین 127 فقره انشعاب عمومی در فاز چهار شهر جدید سهند نصب شده است.

وی با تاکید بر اینکه 632 انشعاب خانگی و 47 انشعاب عمومی در این فاز در حال نصب است، گفت: تاکنون 14 دستگاه پست هوایی در طرح برق رسانی به فاز چهار مسکن مهر نصب شده و 17 دستگاه دیگر نیز در حال نصب است.

کد خبر 2358321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha