پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۴۰

نوری عنوان کرد:

ضعف صنایع تبدیلی و بسته بندی موانع صدور محصولات کشاورزی

ضعف صنایع تبدیلی و بسته بندی موانع صدور محصولات کشاورزی

بستان آباد – خبرگزاری مهر: نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی توسعه صنایع تبدیلی و بسته بندی را برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی کشور ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نوری قزلجه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به زمینه های ایجاد شده، بخش خصوصی باید در افزایش صادرات غیر نفتی حضور پررنگ تری داشته باشند که در این میان صادرات محصولات غذایی البته در صورت تولید بر اساس خواسته و نیازهای کشورهای مقصد می تواند ارزآوری مناسبی برای تولید کنندگان داخلی و دولت به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه تولید کنندگان باید به عنوان یک صادر کننده با کیفیت، از فرصت های پیش آمده برای تثبیت صادرات و تصاحب سایر بازارها استفاده کنند، تصریح کرد: بسیاری از محصولات غذایی تولید شده در ایران با کیفیت بالا ارائه می شوند اما مشکل اصلی در صادرات این نوع کالاهای غیرنفتی، بحث حمل و نقل و بسته بندی مناسب محصولات است که باید به آن توجه ویژه داشت.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص راهکارهای ممکن برای بهره گیری هرچه بیشتر از این ظرفیت ها نیز گفت: برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی باید صنایع تبدیلی و بسته بندی را تقویت کرد تا علاوه بر سودآوری از طریق صادرات محصول، از صدور خدمات نیز بهره مند شویم.

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر نقش بخش خصوصی در افزایش صادرات غیر نفتی اظهار داشت: حضور بخش خصوصی در این حوزه بسیار ضروری است چرا که این قشر انگیزه بیشتری برای کسب سود و حضور در بازارهای بین المللی دارد و می تواند موجب تقویت و شکوفایی اقتصادی کشور شود.

کد خبر 2369293

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha