۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۶:۴۵

حسنی مطرح کرد:

سهم مجتمع گاز پارس جنوبی در تولید گاز کشور افزایش می‌یابد

سهم مجتمع گاز پارس جنوبی در تولید گاز کشور افزایش می‌یابد

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: سهم مجتمع گاز پارس جنوبی در تولید گاز کشور افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حسنی ظهر پنجشنبه در نشست با مسئولان و مدیران سازمان منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس اظهار داشت: شركت مجتمع گاز پارس جنوبي در توليد گاز و سبد انرژي كشور نقش بسیار مهمی دارد و بخش مهمی از سبد انرژی کشور در این شرکت تولید می‌شود.

وی از تلاش برای توسعه این منطقه و راه‌اندازی واحدهای جدید پالایشگاهی خبر داد و اضافه کرد: سهم مجتمع گاز پارس جنوبی در تولید گاز کشور افزایش می‌یابد.

مديرعامل شركت مجتمع گاز پارس جنوبي با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای توسعه اشتغال در این منطقه، اذعان داشت: جذب و اشتغال نیروهای متخصص و فنی نیز با آموزش و توانمندسازی از میان نیروهای تحصیلکرده حوزه تحت تاثیر را در دستور کار داریم.

پایبندی شركت مجتمع گاز پارس جنوبي بر مباحث زیست محیطی و اشتغال

وی اضافه کرد: این شرکت همه تلاش خود را برای بهبود وضعیت زیست محیطی در سطح منطقه و کاهش آلایندگی‌ها به کار گرفته است و در این راستا طرح‌های بسیار مهمی را در دست اجرا داریم که امیدواریم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

حسنی در ادامه سخنان خود با تاکید بر پایبندی شركت مجتمع گاز پارس جنوبي بر مباحث زیست محیطی و اشتغال، اذعان داشت: شركت مجتمع گاز پارس جنوبي آماده اجرای پروژه های بهبود است.

لازم به ذکر است که در ادامه این نشست که با حضور سازمان منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس و همچنین مدیران شركت مجتمع گاز پارس جنوبي برگزار شد، مسائل و مشکلات تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 2377575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha