پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۲

موسوی خواستار شد:

انجام اقدامات فرهنگی برای ارتقا دانش حجاب و عفاف در کشور

انجام اقدامات فرهنگی برای ارتقا دانش حجاب و عفاف در کشور

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان گفت: برای ارتقای دانش مردم نسبت به عفاف و حجاب و رعایت این فریضه مهم دینی نیاز به اقدامات فرهنگی است.

سرهنگ سید رحمان موسوی در حاشیه افتتاح نمایشگاه عفاف، حجاب و سیستم های حفاظتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بحث حجاب و عفاف یک اصل بنیادی است و در آموزه های دینی و در مراجع و شرع از اهمیت زیادی برخوردار است و دشمن با جنگ نرم وارد عرصه شده و تهاجم فرهنگی خود را درقالب ترویج بی حجابی در نظام جمهوری اسلامی ایران اجرا می کند و درصدد این است که فرهنگ حجاب و عفاف را در جامعه کمرنگ کند.

وی با بیان اینکه جاب و عفاف یک حریم است، ادامه داد: حجاب باعث می شود که آسیب های اجتماعی در جامعه کاهش یابد زیرا ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی از بی حجابی است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان در رابطه با وضعیت حجاب در استان بیان کرد: با توجه به اینکه خوزستان با اعتقادات قوی مذهبی در فضای قومی، عشیره ای و دینی معتقد و متدین آغشته شده وضعیت عفاف و حجاب را در اکثر شهرستان های استان بسیار مطلوب تر نسبت به استان های دیگر می بینم.

وی اضافه کرد:  چنانچه ما در حوزه های ارتقا دانش دینی و اعتقادی مردم بتوانیم گام های خوب، موثر و ماندگاری برداریم فضا بهتر از حال حاضر خواهد شد و آنچه که مسلم است برای ارتقا دانش مردم نسبت به عفاف و حجاب و رعایت این فریضه مهم دینی نیاز به اقدامات فرهنگی است.

موسوی بیان کرد: ما نسبت به حجاب نباید نگاه امنیتی داشته باشیم بلکه آن را باید یک مقوله اجتماعی دانست و تمام دستگاه های ایجابی باید دست به دست هم دهند و با اقدامات فرهنگی و اجتماعی اگر معضلی در این راستا در استان ما مشاهده می شود را رفع کنند.

وی به برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف برای اولین بار به همت نیروی انتظامی استان اشاره کرد و گفت: تجربه ثابت کرده نمایشگاه ها به دلیل اینکه منبع اطلاعاتی قوی برای مخاطبان هستند تاثیرات خوبی هم گذاشته اند چنانچه فردی اطلاعات دینی و نمادینی ندارد با مراجعه به این نمایشگاه ها دچار تغییر و تحول درونی می شود و نگاهش نسبت به عفاف و حجاب اصولی، منطقی و اعتقادی خواهد شد.

کد خبر 2385394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha