به گزارش خبرنگار مهر، داوود ناصری امید پیش از ظهر چهارشنبه در کارگاه آموزشی کارآفرینی دهیاران استان کرمانشاه اظهار داشت: تشکیل شورای ملی مهارت در کرمانشاه با هدف کاهش نرخ بیکاری و رفع این معضل صورت گرفت.
وی با اشاره به رایگان بودن آموزشها در مراکز ثابت دولتی، گفت: این یک فرصت بویژه برای روستائیان است تا با بهرهمندی از این آموزشها در جهت ایجاد اشتغال و کسب مهارت گام بردارند.
ناصری امید خاطر نشان کرد: البته ممکن است تعداد زیادی از مردم روستا از این قبیل آموزشها اطلاعی نداشته باشند، لذا نقش دهیاران در این خصوص حائز اهمیت است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه با اشاره به فعال بودن مراکز ثابت دولتی در همه شهرستان های استان، یادآور شد: در مکان هایی نظیر دانشگاه، زندان و... نیز این مراکز احداث شده تا هر چه بیشتر بتوانیم در جهت مهارت آموزی و ایجاد اشتغال حرکت کنیم.
ناصری امید از راه اندازی دو مرکز ویژه بانوان و چهار مرکز برای آقایان در شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: طی نیمه اول سال جاری بیش از 26 هزار گواهینامه الکترونیکی برای افرادی که در کلاس های آموزشی شرکت کرده بودند، صادر شد، ضمن اینکه 380 هزار نفر ساعت آموزش نیز به روستائیان استان ارائه شد.
نظر شما