به گزارش خبرنگار مهر، حمشت الله عسگری ظهر سه شنبه شست کارگروه اقتصاد در استانداری ایلام اظهار داشت: از این پس باید به صورت هفتگی بانکهای دولتی در خصوص عملکرد خود در صندوق توسعه ملی و جذب اعتبارات برای طرح های سرمایه گذاری گزارش دهند.
وی بیان داشت: بانکها و موسسات مالی خصوصی متاسفانه مقررات و قوانین را به نفع خود دور می زنند و تنها بنگاه اقتصادی باز کرده اند.
عسگری اظهار داشت: وقتی متقاضیان بالغ بر یک سال است در نوبت انتظار دریافت تسهیلات هستند باید به دنبال ساز و کار قانونی برای حمایت از آنها باشیم.
معاون برنامهریزی استاندار ایلام از بانکهای عامل استان ایلام خواست در راستای توسعه استان به عنوان محور توسعه همکاری ویژهای داشته باشند.
وی عنوان کرد: بدون همکاری بانکهای عامل توسعه این بخش میسر و مقدور نیست که باید در این راستا اهتمام ویژهای صورت پذیرد.
این مسئول عنوان کرد: باید ۹۰ درصد منابع بانک ها در زمینه اشتغال و تولید همان استان سرمایه گذاری شود اما این بانکها عملا این پولها را به خارج از استان منتقل می کنند.