۵ آذر ۱۳۹۳، ۹:۰۳

مرادی در گفتگو با مهر:

بروز سیلاب و آبگرفتگی در بوشهر/ تلفات جانی گزارش نشده است

بروز سیلاب و آبگرفتگی در بوشهر/ تلفات جانی گزارش نشده است

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: سیلاب و آبگرفتگی در استان بوشهر تلفات جانی نداشت

کاظم مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روز سه‌شنبه شاهد روز پربارشی برای نقاط مختلف استان بوشهر بودیم و بارندگی ابتدا در نقاط شمالی استان بوشهر در شهرستان‌های دیلم و گناوه آغاز شد و سپس کم کم به سمت جنوب استان بوشهر حرکت کرد.

وی ادامه داد: بارش های شدیدی را در شهرهای گناوه و دیلم شاهد بودیم که باعث بروز آبگرفتگی معابر و قطع شدن برخی از محورهای مواصلاتی در این دو شهرستان شده بود ولی با تلاش نیروهای امدادی، مشکلات رفع شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر با اشاره به قطع بارندگی‌ها در شهرهای شمالی استان بوشهر، افزود: هر چند شاهد آبگرفتگی‌هایی در سطح برخی از شهرها و روستاهای استان بودیم ولی سیلاب و آبگرفتگی در استان بوشهر تلفات جانی نداشت.

وی از واژگونی چند خودرو در شهرهای استان بوشهر به علت بارندگی و بروز سیلاب خبر داد و بیان داشت: نیروهای امدادی در نقاط مختلف استان این آمادگی را داشتند تا در صورت بروز مشکل به یاری حادثه دیدگان بروند.

مرادی در ادامه از ورود مقداری خسارت به تاسیسات زیربنایی شهرستان دیلم خبر داد و تاکید کرد: راه تعدادی از روستاهای شهرستان دیلم  قطع شده بود که امدادگران راه و شهرسازی و دیگر نهادها امدادی برای بازگشایی راه وارد عمل شدند.

وی همچنین از بازگشایی محور ارتباطی استان بوشهر و خوزستان در شهرستان دیلم خبر داد و گفت: هر چند ورود سیلاب باعث بسته شدن این محور برای ساعاتی شده بود ولی هم اکنون این محور باز است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر اضافه کرد: آب شرب بخش‌هایی از استان بوشهر که از استان فارس تغذیه می‌شود قطع شده است و امیدواریم شاهد رفع این مشکل و وصل شدن شبکه آبرسانی باشیم.

وی در ارتباط با تعطیلی مدارس استان بوشهر نیز بیان داشت: تاکنون تصمیمی بر تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های استان بوشهر برای روز چهارشنبه گرفته نشده است.

کد خبر 2429070

برچسب‌ها