به گزارش خبرنگار مهر، مهران شاهین طبع شامگاه پنج شنبه پس از برد تیمش مقابل تیم بسکتبال شرکت پالایش نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازی دشواری بود و قبل از شروع بازی می دانستیم با توجه به بازی های تیم نفت آبادان، این بازی برای ما دشوار است.
وی افزود: به اعتقاد من بازیکنان تیممان در عملکردی که از خود نشان دادند، کاری کردند در کار دفاعی منسجم تر عمل کنند که در مجموع در این خصوص عملکرد خوبی را از خود ارائه دادیم.
سرمربی تیم بسکتبال دانشگاه آزاد تهران با اشاره به پیشرفت های این تیم نسبت به بازی گذشته، تاکید کرد: کنترل بازی بازیکنان تیممان نسبت به بازی گذشته بهتر بود.
شاهین طبع در خصوص تیم قهرمان لیگ بسکتبال کشور تصریح کرد: هنوز مشخص نیست کدام تیم قهرمان می شود زيرا هر تیمی که کمتر اشتباه کند، تمرکز بیشتری بر روی بازی داشته باشد و با تجربه تر عمل کند، می تواند قهرمان این دوره از رقابت ها باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم بسکتبال دانشگاه آزاد تهران در چارچوب هفته چهاردهم لیگ ملی بسکتبال عصر امروز به مصاف تیم بسکتبال شرکت پالایش نفت آبادان رفت و توانست این تیم را مقلوب خود کند.
نتیجه نیمه اول و نیمه دوم این بازی به ترتیب (37-20) و (70-51) به سود بلندقامتان دانشگاه آزاد تهران شد
نظر شما