پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۵۷

گزارش یک یادواره؛

گرامیداشت پروانه هایی که در آتش سوختند/ پرواز ۶۸ شهید از دبستانی کوچک

گرامیداشت پروانه هایی که در آتش سوختند/ پرواز ۶۸ شهید از دبستانی کوچک

بروجرد - روایت شهادت دانش آموزان دبستان شهید فیاض بخش بروجرد حکایت پرواز پروانه هایی است که در آتش خشم دشمن سوختند تا جهاد دلاورمردان لر تا قلب مدارس ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، انفجار دبستان و پروانه هایی که در آتش سوختند صحنه ای از بمبارانی است که دبستان شهید فیاض بخش را با خاک یکسان کرد تا ۶۸ دانش آموز شهید این مدرسه و مدرسه راهنمایی امام حسن مجتبی شهر بروجرد در گمنامی میان صفحات تاریخ باقی بمانند.

در این راستا اولین یادواره ۶۸ دانش آموز شهید مدارس بروجرد با همت مسئولان امر برگزار شد تا ادای احترامی به این شهدای کوچک گلگلون کفن باشد.

حجت الاسلام حسن ترابی امام جمعه بروجرد ظهر شنبه در اولین یادواره ۶۸ دانش آموز شهید بروجرد در دانشگاه آزاد این شهر اظهار داشت: نهضت دینی امام راحل(ره) با ایثار و فداکاری و از جان گذشتگی این ملت به ثمر نشست و انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ به پیروزی رسید.

وی افزود: این انقلاب دست چپاولگران را از منابع ایران قطع کرد، قدرت استکبار را در هم شکست و از آنجا که می رفت تا امت ها و ملتها را وادار به عصیان در برابر زورمداران دنیا کند، در همان روزهای آغازین پیروزی انقلاب مانع تراشی دشمنان شروع شد.

امام جمعه بروجرد ادامه داد: اما ملت ایران با صبر و مقاومت در برابر همه سلطه گران شرق و غرب موفق شد که موانع را یکی پس از دیگری بر سر راه برداشته و این مسیر نجات بخش و نورانی که امام راحل(ره) پیش پای امت گذاشته بود را ادامه دهند.

حجت الاسلام ترابی افزود: دشمنان وقتی احساس کردند که نمی توانند از طریق دامن زدن به اختلافات مذهبی و قومی انقلابی به عظمت انقلاب اسلامی ایران را با شکست مواجه کنند، با تحلیلی که از ایران داشتند سعی کردند با یک جنگ تمام عیار نظامی و پشتیبانی مهم قدرتهای شیطانی نظام نوپای جمهوری اسلامی را از پای دربیاورند.

وی خاطر نشان کرد: لذا عراق را انتخاب کرده و صدام مفلوک با رویای فتح شش روزه به سرزمین دلیران و شیر مردان و شیرزنان ایرانی حمله ور شد غافل از اینکه ملت دین باور ایران این انقلاب را ساده به دست نیاورده بودند که ساده از دست بدهند.

بروجرد ۵۱ بار هدف موشک باران دشمن قرار گرفت

امام جمعه بروجرد با بیان اینکه راز پیروزی ملت ایران در دوران دفاع مقدس روحیه مقاومت، صبر و ایستادگی در برابر دشمن بوده است، اظهار داشت: آن روزها دشمنان برای رسیدن به اهداف شوم خودچیزی کم نگذاشتند اما صبر و مقاومت این ملت به رهبری امام راحل(ره) مانع رسیدن دشمنان به اهداف شومشان شد.

امام جمعه بروجرد

وی ایمان و اعتقادات مردم و رهبری بزرگ مرد تاریخ را از عوامل پیروزی ایران در دوران جنگ تحمیلی عنوان کرد و افزود: ملت ایران در آن دوران توانستند بر دشمن پیروز شده و این پیروزی بر دنیای استکبار را جشن بگیرند.

حجت الاسلام ترابی ادامه داد: در دوران جنگ تحمیلی دشمن سعی کرد با حملات موشکی مدارس و بیمارستانها و با ارتکاب جنایات جنگی انتقام شکست خود را در جبهه های حق علیه باطل از ملت مظلوم ایران بگیرد.

امام جمعه بروجرد با بیان اینکه در طول دوران دفاع مقدس شهرهای ایران چهار هزار و ۷۶۹ بار توسط دشمن مورد حملات موشکی و بمباران هوایی قرار گرفتند، تصریح کرد: دشمن زبون که نمی توانست در مقابل رزمندگان اسلام ایستادگی کند مراکز صنعتی، درمانی و آموزشی ایران را مورد هدف قرار داد.

وی افزود: شهر مقاوم و شهید پرور بروجرد یکی از شهرهای ایران است که ۵۱ بار مورد حملات موشکی دشمن قرار گرفت و نمونه آن که صحنه دردناکی است که مردم بروجرد هرگز آن را فراموش نخواهند کرد و ان حمله موشکی به دبستان شهید فیاض بخش و امام حسن مجتبی(ع) است.

واقعه ای که نماد مظلومیت ملت ایران شد

وی بیان داشت: در دی ماه سال ۶۵ رزمندگان اسلام در عملیات کربلای پنج به پیروزی رسیدند که دشمن دبستان ابتدایی بروجرد را مورد اصابت دو موشک هوا به زمین قرار داد و ۶۸ دانش آموز بیگناه و نونهال به خاک و خون کشیده شدند.

حجت الاسلام ترابی بمباران مدرسه ابتدایی بروجرد و شهادت ۶۸ دانش آموز شهید را نماد مظلومیت ملت ایران در طول دوران دفاع مقدس دانست و افزود: سازمان های بین المللی در آن روزها بجای دفاع از حقوق بشر در مقابل این اقدام سکوت مرگباری داشت و نه تنها آن را محکوم نکردند بلکه با حمایتهای آشکار و پنهان دشمن را به جنایات جنگی و به خاک و خون کشاندن زنان و اطفال بیگناه ایران اسلامی تشویق می کردند.

وی تصریح کرد: علی رغم خیال واهی دشمن، امروز صبر و مقاومت ملت ایران عامل پیروزی در صحنه های مختلف بوده و این ملت یاد گرفته است با صبر در برابر تحریمها و فشارهای اقتصادی در مقابل دشمنان ایستادگی کند.

لرستان ۹۰۷ دانش آموز شهید تقدیم انقلاب کرده است

گودرز کریمی فر مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان ظهر شنبه در اولین یادواره ۶۸ دانش آموز شهید بروجرد در سالن همایش دانشگاه آزاد اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهداء موجب تداوم راه انها می شود.

وی با بیان اینکه در کشور کم اتفاق افتاده است که ۶۸ دانش آموز در یک مدرسه به شهادت برسند، افزود: این یادواره با تعامل سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان و آموزش و پرورش استان به منظور انتقال ارزشهای نظام و انقلاب به نسل های آینده برگزار شده است.

گودرز کریمی فر

مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان ادامه داد: معتقدیم که شهادت یعنی وارد شدن به حریم و خلوت الهی زیرا همین شهداء بودند که نظام و ارزشهای انقلاب را تثبیت کردند.

کریمی فر با بیان اینکه عزم و تلاش رزمندگان اسلام و شهدا در دوران دفاع مقدس ستودنی است، تصریح کرد: کارهای بزرگ و ارزشی و اعتقادی توسط افراد با اراده انجام می شود و این اراده بسیج و سپاه بر همگان مشخص است.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری یادواره دانش آموزان شهید انتقال ارزشهای نظام اسلامی به آیندگان و جوانان کشور است، ادامه داد: امروز دانش آموزان و جوانان میهن اسلامی توانسته اند که در زمینه فناوریهای هسته ای و علمی ارتقاء یابند به طوریکه ایران اسلامی در افق ۱۴۰۴ در عرصه فناوری به کشوری قدرتمند تبدیل خواهد شد.

وی افزود: ایثارگران و شهداء به آرمانها و ارزشهای دفاع مقدس دل بسته بودند و اکنون ما وظیفه داریم این ارزشها را به آیندگان منتقل کنیم.

کریمی فر با بیان اینکه امروز خانواده های شهداء نیز با ترویج فرهنگ شهادت و رشادت محبوب همگان هستند افزود: آموزش و پرورش لرستان افتخار می کند که ۹۰۷ دانش آموز و ۱۸۷ فرهنگی شهید را تقدیم انقلاب کرده است.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: همچنین مفتخریم که تا به امروز ۵۴۰ فرزند شهید را در آموزش و پرورش استان سازماندهی کرده ایم.

روزی برای نامگذاری به نام بروجرد

فرمانده سپاه ناحیه بروجرد نیز در ادامه این یادواره گفت: در این یادواره دست پدران و چادر مادران ۶۸ دانش آموز شهید بروجردی را می بوسیم که در بیستم دی ماه سال ۶۵ در جریان حمله موشکی صدام به مدرسه ابتدایی بروجرد این نونهالان پر پر شدند.

سرهنگ پاپی نژاد با بیان اینکه امروز را بنام "روز شهرستان" در بروجرد انتخاب و نامگذاری کرده ایم، افزود: این یادواره در بیست و هشتمین سالگرد شهادت دانش آموزان شهید بروجرد برگزار شده و انتظار می رود روزبه روز همدلی و وحدت مسئولان افزایش یابد تا بتوانیم ارزشهای دفاع مقدس را ماندگار کنیم.

وی تصریح کرد: باید تلاش شود شهدای دوران دفاع مقدس را به فراموشی نسپاریم و روز به روز سیره شهداء را پاس بداریم و با برگزاری این یادواره ها درمسیر شهداء قدم برداریم.

فرمانده سپاه ناحیه بروجرد عنوان کرد: امروز با صلابت ملت ایران پوزه دشمنان بر خاک ذلت مالیده شده و قدرت نظام جمهوری اسلامی از پیش افزون تر شده است.

کد خبر 2461991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha