پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۱۳

لیگ دسته اول فوتبال؛

راهیان کرمانشاه در خانه نتیجه را به فولاد یزد واگذار کرد

راهیان کرمانشاه در خانه نتیجه را به فولاد یزد واگذار کرد

کرمانشاه- تیم راهیان کرمانشاه در هفته سیزدهم لیگ دسته اول فوتبال، مغلوب فولاد یزد شد تا ناکامی های این تیم در این فصل همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم راهیان کرمانشاه عصر شنبه در چارچوب هفته سیزدهم لیگ دسته اول فوتبال باشگاه های کشور میزبان فولاد یزد بود که در پایان با یک گل نتیجه را به این تیم واگذار کرد.

تک گل تیم مهمان در این مسابقه را احسان تائیدی در دقیقه ۷۲ به ثمر رساند تا یک شکست دیگر در کارنامه تیم راهیان ثبت شود و این تیم بیش از پیش خطر سقوط به دسته پایین تر را احساس کند.

این دومین شکست راهیان کرمانشاه با سرمربی جدید خود، علی حنطه است. این تیم در هفته گذشته و در اولین حضور حنطه بر روی نیمکت نیز با یک گل نتیجه را به پارسه تهران واگذار کرد.

با این شکست نماینده کرمانشاه ۱۰ امتیازی باقی ماند تا همچنان در رده ما قبل پایانی جدول گروه دوم لیگ آزادگان قرار داشته باشد.

راهیان در هفته آینده مسابقات، روز یکشنبه ۲۶ بهمن مهمان تیم گل گهر سیرجان خواهد بود.

 

کد خبر 2490841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha