پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۵۵

گنجیان در گفتگو با مهر:

میزبانی مسابقات فوتبال امیدهای کشور به صبای قم واگذار شد

میزبانی مسابقات فوتبال امیدهای کشور به صبای قم واگذار شد

قم - سرمربی تیم فوتبال صبای قم از حضور احسان سخندان در ترکیب تیم امید صبا در مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور خبر داد و گفت: میزبانی مرحله نهایی مسابقات فوتبال امیدهای کشور به صبای قم واگذار شد.

حسین گنجیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، دور نهایی مسابقات لیگ دسته اول امیدهای کشور در قم برگزار می‌شود.

وی افزود: پس از صعود صبا به مرحله نهایی برای میزبانی این مسابقات درخواست داده بودیم و فدراسیون فوتبال به ما اعلام کرده که با درخواست میزبانی ما موافقت کرده و بر این اساس، از روز ۲۶ بهمن ماه، این مسابقات در قم برگزار می‌شود.

سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: به غیر از تیم فوتبال امید صبای قم تیم‌های نساجی مازندران، گسترش فولاد تبریز و ایران جوان بوشهر نیز در این مسابقات حضور دارند و مسابقات خود را به صورت دوره‌ای و تک بازی انجام می‌دهند.

گنجیان بیان داشت: ۲ تیم بر‌تر گروه در پایان ۳ مسابقه هر تیم، راهی لیگ بر‌تر فوتبال امیدهای کشور در سال ۹۴ می‌شود و صبا با استفاده از امتیاز میزبانی بخت زیادی برای کسب یکی از ۲ سهمیه صعود به لیگ بر‌تر دارد.

وی عنوان کرد: برنامه برگزاری این مسابقات هنوز مشخص نشده است اما قرار است این رقابت‌ها در ورزشگاه شهید حیدریان قم برگزار شود و ساعت برگزاری و قرار گرفتن زمان استراحت در هنگام مسابقات، موضوعاتی است که در جلسه سرپرستان تیم‌ها پیش از آغاز مسابقات مطرح و مشخص می‌شود.

سرمربی تیم فوتبال صبای قم تصریح کرد: صبای قم فصل گذشته نیز توانست به این مرحله از مسابقات برسد اما در رقابت‌هایی که در رفسنجان برگزار شد، صبا با قرار گرفتن در چایگاه سوم این مرحله از صعود به لیگ بر‌تر بازماند اما امسال تلاش می‌کنیم با بهره‌مندی از تجربیات فصل گذشته به لیگ بر‌تر صعود کنیم.

گنجیان خاطرنشان کرد: برای مرحله نهایی این مسابقات احسان سخندان بازیکن سابق فجر سپاسی و تیم ملی امید که مصدوم بوده به ترکیب تیم امید ما می‌پیوندد و امیدواریم با حضور بازیکنان باتجربه امید ما که در ترکیب بزرگسالان حضور دارند و توانمندی نفرات جوانمان به هدف خود برسیم.

کد خبر 2491361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha