پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۰۰

علیمردانی:

حمایت از صنعت نساجی ایجاد اشتغال پایدار را به دنبال دارد

حمایت از صنعت نساجی ایجاد اشتغال پایدار را به دنبال دارد

زنجان- نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توسعه صنعت نساجی در کشور و استان زنجان گفت: حمایت از صنعت نساجی باعث ایجاد اشتغال پایدار می شود.

محسن علیمردانی  در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: متاسفانه در استان زنجان آن طور که باید به صنعت نساجی توجه جدی نشده است و این امر باعث شده که این  صنعت به خوبی نتواند توسعه پیدا کندو مفقوده مانده است.

وی اظهار داشت: در راستای توسعه صنعت نساجی در استان و کشور باید سیاستگذاران از این صنعت حمایت کنند چرا که توجه به این مهم نه تنها اقتصاد استان را تقویت می کند بلکه جلوی معضل بیکاری را در جامعه می گیرد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: اشتغالزایی از این صنعت بسیار مهم است و نیاز مستمر کشور است وباید حمایت کاربردی و مستمر در دستور کار قرار گیرد.

علیمردانی تاکید کرد: اکثر واحدهای تولیدی و تجاری درگیر کمبود نقدینگی هستند و باید سیستم بانکی تسهیلات لازم را در اختیار سرمایه گذار قرار بدهد تا بتواند صنعت خود را رونق بدهد.

وی گفت: یکی از راههای کوتاهی که امروز می توانیم برای تغییر و بهتر شدن شرایط استفاده کنیم مشارکت با سرمایه گذاران در حوزه صنعت نساجی است و در این راستا باید زیر ساختها وبسترهای لازم برای این صنعت را فراهم کنیم.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی بر حمایت از تولید داخلی اشاره کردو یاد آورشد: صنعتی که ریشه دارد و پایدار  بوده و نیروی انسانی متخصص لازم را دارد باید پیشرفت کند بنابراین باید صنعت نساجی توسعه پیدا کندوبه جایگاه واقعی خود برسد.

علیمردانی افزود: فرصتهای شغلی خوب و پایداری می تواند در صنعت نساجی هم در طراحی، تولید و اشتغال ایجاد شود.

وی تاکید کرد: واردات بی‌رویه بیشترین آسیب را به صنعت نساجی می زند و واردات باعث می شود تولیدات داخلی به خوبی در بازار مانور ندهند و مصرف کنندگان به سمت مصرف کالاهای وارداتی بروند و این زمینه بیکاری و تعطیلی واحدها ی صنعتی را فراهم می کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر صنعت نساجی در استان و کشور به خوبی حمایت شود می توان زمینه های صادرات را هم فراهم کرد و در راستای تحقق این مهم هم سرمایه گذاران هم باید گام های موثر را بردارند.

کد خبر 2494761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha