به گزارش خبرگزاری مهر ، سرتیپدوم پاسدار "رهامبخش حبیبی" گفت: در راستای برخورد با هرگونه تجاوز مرزی و مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر، مرزداران هنگ مرزی زابل با همکاری کارکنان حفاظت اطلاعات پس از اقدامات اطلاعاتی، از ورود محموله مواد مخدر به داخل كشور باخبر شدند كه پس از آن، برنامهریزی جهت برخورد و مقابله با قاچاقچیان در دستور كار قرار گرفت.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان افزود: پس از انجام اقدامات كارشناسی با اشرافیت اطلاعاتی، مسیرهای ورودی مواد مخدر با اعزام گروههای عملیاتی و اجرای كمینهای هدفمند تحت كنترل مرزداران قرار گرفت.
وی گفت: سرانجام قاچاقچیان با نقض حریم امنیتی مرز، به سمت دیوار انسداد فیزیكی نزدیك شده و بدین ترتیب در كمین نیروهای عملیاتی قرار گرفتند.
سردار حبیبی با اشاره به هوشیاری و سرعت عمل مرزداران هنگ مرزی زابل خاطرنشان كرد: مأمورین پس از اتخاذ مواضع مناسب و با بهرهگیری از فنون عملیاتی، بلافاصله به سمت قاچاقچیان مواد مخدر تیراندازی كرده و موفق شدند سوداگران مرگ را غافلگیر کنند .
فرمانده مرزبانی استان ضمن برشمردن عواقب تجاوز به حریم ممنوعه مرزی و هشدار به متجاوزین و قاچاقچیان گفت: با تیراندازی مأموران، درگیری میان دو طرف آغاز شد و مرزبانان موفق شدند با آتشی پرحجم، پاسخی كوبنده به متجاوزان و افرادی كه از سوی كشور مقابل به حمایت از سوداگران مرگ پرداخته بودند ، بدهند.
سرتیپدوم پاسدار رهامبخش حبیبی با اشاره به سرعت عمل مناسب مرزداران گفت: سرعت عمل، موضعگیری و تیراندازی دقیق مأمورین به سمت متجاوزین مرزی، موجب به هلاكت رسیدن یک نفر از سوداگران مرگ شد و مرزداران توانستند ضمن دستگیری شش نفر از قاچاقچیان در پاکسازی از محل مقدار ۶۹۹كیلو و ششصد گرم انواع مواد مخدر شامل ۶۳۰ کیلو و ۴۰۰ گرم مواد مخدر تریاک و ۶۹ کیلو و ۲۰۰ گرم حشیش کشف و ضبط کردند.
وی همچنین از یک عملیات موفقیت آمیز دیگر در شب گذشته توسط مرزداران هنگ مرزی زابل خبر داد و گفت: در این عملیات مأمورین، تعدادی قاچاقچی را كه قصد ورود محموله مواد مخدر به خاك جمهوری اسلامی ایران را داشتند با بهرهگیری تجهیزات الكترونیكی – اپتیكی مشاهده كردند و با واكنش بموقع و هوشمندی مرزداران، قاچاقچیان كه راهی جز فرار نداشتند با بر جای گذاشتن محموله مواد مخدر خود، به آن سوی مرز متواری شدند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان گفت: مرزداران در پاكسازی محل در این عملیات مقدار ۱۹۱كیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش و ۸ کیلو و ۵۰۰ گرم کراک و ۳۴کیلوگرم تریاک جمعا به مقدار ۲۳۳ کیلو و ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر كشف و ضبط کردند.
نظر شما