حجت الله رستميان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: براي پذيرش و اسكان مسافران و زائران حرم رضوي ۲۶۵ كلاس درس، ۱۸ نمازخانه، چهارسالن ورزشي، مركز رفاهي فرهنگيان، اردوگاه شهيد صدوقي چشمه علي با ۲۰۰ تخت از سوي ستاد اسكان مسافران نوروزي مديريت آموزش و پرورش دامغان پيش بيني شده است.
وي اضافه كرد: همچنين دو آموزشگاه تحصيلي در شهرهاي كلاته رودبار و ديباج براي مسافراني كه از اين مسير عبور مي كنند در نظر گرفته شده است.
مدير آموزش و پرورش دامغان با بيان اينكه كار اسكان مسافران نوروزي از شامگاه ۱۶ اسفند آغاز و تا ۱۴ فروردين ادامه دارد، گفت: اين ستاد آمادگي دارد قريب به سه هزار نفر از مسافران و زائران حرم ثامن الحجج(ع) را در هر شب پذيرش و اسكان دهد.
رستميان تصريح كرد: براي اسكان و پذيرش مسافران نوروزي در شهرستان دامغان ۴۵ نفر از نيروهاي ستادي و اجرايي مديريت آموزش و پرورش اين شهرستان به كارگيري شده است.
وي با يادآوري اينكه سال گذشته ۱۲ هزار نفر از مسافران نوروزي و زائران بارگاه علي بن موسي الرضا(ع) در شهرستان دامغان پذيرش و اسكان داده شد، خاطر نشان ساخت: امسال پيش بيني مي شود اين آمار به ۲۰ هزار نفر افزايش پيدا كند.
وي اظهار داشت: براي اسكان و پذيرش مسافران از ديگر دستگاه هاي اجرايي شامل اداره اوقاف و امو خيريه، ورزش و جوانان، دانشگاه ها در صورت نياز استفاده مي شود.
مدير آموزش و پرورش شهرستان دامغان ضمن اشاره به اينكه اميدواريم بتوانيم خدمات خوبي را به زائران و مسافران ارائه دهيم گفت: سال گذشته اين مديريت رتبه نخست را در ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزي در سطح استان به دست آورد.
رستميان در خاتمه از پذيرش و اسكان ۲۵۰ خانوار از مسافران در دو شب نخست پذيرش و اسكان خبر داد.
نظر شما