احسان ثانوی در گفتگو با مهر با بیان اینکه موجب دوم سفرهای نوروزی با پایان ایام عزاداری به مشهد مقدس آغاز شده است ادامه داد: در روز گذشته بیش از ۲۷ هزار و ۳۴۸ نفر به ایستگاه های استقبال از زائران در مبادی ورودی شهر مشهد مراجعه داشتند که در مقایسه با روزهای گذشته از افزایش برخوردار بود.
وی با بیان این که روز گذشته ۴۱۹ نفر از تورهای مشهدگردی شهرداری استفاده کرده اند گفت: روز گذشته همچنین تعداد ۳۰ هزار و ۹۲۰ زائر به پایگاه های راهنمای زائر برای دریافت خدمات مراجعه داشتند.
مدیر فرهنگی و گردشگری شهرداری مشهد ادامه داد: تنها در چهارم روز فروردین بیش از ۴۲هزار و ۹۰۰ نسخه انواع محصولات فرهنگی شهرداری مشهد بین زائران توزیع شده است.
وی با بیان این که ۲۷ هزار و ۳۴۸ نفر به ایستگاه های مبادی ورودی شهر مراجعه داشتند گفت: با توجه به افزایش آمارها به نظر می رسد موج دوم سفرهای نوروزی با حجم گسترده تری نسبت به موج اول آغاز شده است و همکاران ما در شهرداری و دیگر ستادهای سفرهای نوروزی باید بیش از پیش به کیفیت بهتر اقدامات خود توجه کنند.


نظر شما