۲۳ آبان ۱۳۸۴، ۱۵:۱۶

28 آبان ماه و در محل مجلس سابق؛

نشست جديد مجلس دانش آموزي با حضور رييس جمهور برگزار مي شود

نشست جديد مجلس دانش آموزي با حضور رييس جمهور برگزار مي شود

نشست مجلس دانش آموزي با حضور رييس جمهور و وزراي علوم تحقيقات و فناوري، آموزش و پرورش و رييس سازمان محيط زيست در تهران از 28 آبان ماه به مدت سه روز در محل مجلس سابق برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" ، مجلس دانش آموزي كه منتخبي از دانش آموزان سراسر كشور است، نشست جديدش را از 28 تا 30 آبان برگزار مي كند.

دانش آموزان قرار است در اين نشست مسايل و مشكلات مربوط به اين قشر را با حضور رييس جمهور و بعضي از وزرا، مطرح و راهكارهاي حل آن را بررسي كنند.

بنابر اين گزارش اعضاي اين مجلس ، مسايل مربوط به پيمان نامه دانش آموزان با محيط زيست را در حضور رييس جمهور و نيز رييس سازمان محيط زيست مطرح كرده همچنين بحران هاي مربوط به كنكور و مسايلي را كه در آينده تحصيلي دانش آموزان موثر است با حضور وزراي علوم تحقيقات و فناوري و آموزش و پرورش بررسي مي كنند.

کد خبر 253399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha