به گزارش خبرنگار مهر، بهرام افشارزاده در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: بعد از مدتها کنارتان هستم و از دیدن شما خوشحالم. به همراه اعضای هیات مدیره باشگاه به تمرین آمدهایم تا به تمام شایعات و حاشیهها پایان دهیم تا در آرامش کارتان را دنبال کنید.
وی اضافه کرد: تمام هم و غم خود را گذاشتهایم تا شما در این ۴ بازی موفق باشید. تمام تمام تلاش خود را به کار میبندیم که برای شما کم نگذاریم و اگر کوتاهی هم بوده، من مقصر آن هستم. امیدوارم در این بازیها از کیان استقبال دفاع کنیم چرا که این باشگاه ۷۰ سال سابقه دارد.
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با بیان اینکه مشکلات همیشه در ورزش پابرجاست، تاکید کرد: من به تواناییهای شما اطمینان دارم و میدانم ۴ بازی سخت پیش رو دارید اما مطمئنم در این بازیها استثنایی ظاهر میشوید. دوست دارم که قهرمان لیگ شوید اما اگر نشد مطمئنم که سهمیه آسیایی را میگیرید.
وی با ابراز امیدواری برای تمام نفرات تیم برای موفقیت در فوتبال، تاکید کرد: امروز هم مقداد نجفنژاد به عنوان رئیس هیات مدیره باشگاه انتخاب شد و امیدواریم با حضور ایشان بتوانیم هرچه زودتر مشکلات را برطرف کنیم.
افشارزاده همچنین گفت: باز هم از شما تشکر و قدردانی میکنم. همچنین اعلام کرده تا روزی که هستیم، از قلعهنویی حمایت میکنیم. از شما خواهش میکنم این ۴ بازی را با آرامش و با قدرت به کارتان ادامه دهید و با پیروزیهایی که بدست میآوردید، شادی را به هواداران هدیه بدهید.
نظر شما