«خلیل احمد شهید زاده» نماینده مردم هرات در پارلمان افغانستان در گفتگو با خبرنگار مهر در کابل گفت: مردم افغانستان تشنه صلحند اما این روند برای مذاکرات صلح صحیح نیست.
وی گفت: جزئیات این مذاکرات در هاله ای از ابهام قرار دارد و حتی ما به عنوان نمایندگان مردم افغانستان از جرئیات مسائل مطلع نیستیم. وی افزود: کلی گویی مقامات دولتی در خصوص مذاکرات صلح و دنبال کردن پروژه های بی فایده نه تنها صلح را در پی نخواهد داشت بلکه روند صلح را کند می کند.
این نماینده پارلمان افغانستان پیشنهاد داد مذاکرات صلح در یک کشوری مقتدر که توانایی کنترل برخی همسایه های افغانستان که حامی تروریسم هستند را داشته باشد صورت بگیرد و در قدم بعدی طرف های مذاکره دارای اعتبار و نمایندگی کامل از طرف طالبان باشند.
وی ابراز نگرانی کرد که ممکن است برخی از طرف های مذاکره استقلال کافی نداشته باشد و نماینده واقعی طالبان نباشند.
شهید زاده در پایان تاکید کرد: اگر شفافیت و واقعیت در مذاکرات صلح وجود داشته باشد ما و مردم افغانستان امیدوار هستیم که افغانستان به یک ثبات دائمی برسد.
نظر شما