پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۴

رحمانی موحد:

نمایندگی اطلاع رسانی گردشگری ایران در ۱۶ کشور ایجاد می شود

نمایندگی اطلاع رسانی گردشگری ایران در ۱۶ کشور ایجاد می شود

بیله سوار – معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با هدف معرفی ظرفیت های گردشگری، نمایندگی اطلاع رسانی گردشگری کشور در ۱۶ کشور ایجاد خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر،  مرتضی رحمانی موحد بعد از ظهر پنجشنبه در بازدید از پایانه مرزی بیله سوار تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی به دنبال اجرای برنامه هایی با هدف جذب بیشتر گردشگر است.

وی افزود: بر همین اساس با هدف گذاری مشخص بر اساس مطالعات مدون ۴۰ کشور را در سه گروه با اولویت یک، دو و سه مشخص کردیم تا زمینه حضور گردشگران از کشورهای همسایه، اروپایی، آسیایی و آمریکایی را افزایش دهیم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از جمله برنامه های جذب گردشگر را فعال سازی نمایندگی های اطلاع رسانی گردشگری برشمرد و گفت: این طرح تاکنون در ۹ کشور به اجرا درآمده است.

به گفته رحمانی موحد بر اساس برنامه ریزی مدون تا پایان سال جاری تعداد کشورها به ۲۵ مورد افزایش خواهد یافت تا با ایجاد نمایندگی ها زمینه راه اندازی تورهای ایرانگردی و تعامل بیشتر با بخش خصوصی فراهم شود.

وی در عین حال تاکید کرد: این نمایندگی ها وظیفه معرفی ظرفیت های گردشگری و ایجاد تعامل با کشورهای مقیم، اطلاع رسانی و تبلیغات و بازاریابی بین المللی و ارتباط با شرکت های گردشگری را برعهده دارند و در راستای فراهم سازی تسهیلات برگزاری برنامه های مرتبط با گردشگری مشارکت می کنند.

این مسئول در خصوص توسعه برنامه های گردشگری مشترک با کشور جمهوری آذربایجان به دلایل سفر اتباع آذری به کشور اشاره کرد و گفت: اغلب اتباع آذری به بهانه درمان و دریافت خدمات پزشکی به ایران سفر می کنند و ضروری است از دخالت افراد غیر متخصص و دلالان در این حوزه ممانعت شود.

رحمانی موحد با تاکید به اینکه زیارت و گردشگری سلامت دو مقوله قابل توجه در جذب گردشگران آذری است، اضافه کرد: زیر ساخت های لازم برای ارائه خدمات مناسب در مناطق مرزی از جمله استان اردبیل فراهم شده است.

وی از ایجاد نمایندگی گردشگری در جمهوری آذربایجان خبر داد و گفت: در قالب این نمایندگی زمینه خدمات رسانی مناسب تر برای گردشگران فراهم خواهد شد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به حجم ترددها در پایانه مرزی بیله‌سوار اشاره کرد و افزود:‌ با ساخت ترمینال و تجهیز امکانات ورود و خروج مسافران با سهولت انجام می شود و در عین حال انتظار می رود بخش خصوصی به توسعه گردشگری سلامت در این شهرستان مرزی کمک کند.

کد خبر 2762792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha