به گزارش خبرنگار مهر، علی نعیمی با اشاره به برگزاری هر ساله این مانور اظهار کرد: این مانور به منظور مبارزه با آلودگی های زیست به صورت منطقه ای برگزار می شود که امسال برگزاری آن در سطح بین المللی خواهد بود.
وی افزود: برگزاری این مانور در انزلی، به دلیل اینکه بزرگترین بندر شمال کشور محسوب می شود، به عنوان مانور بین المللی در حاشیه دریای خزر تلقی می شود.
نعیمی ارتقای ایمنی دریانوردی و حفاظت از محیط زیست دریایی را از جمله اهداف اجرای این مانور دانست و افزود: همچنین توانایی و تجهیزات در مقابله با حوادث در این مانور ارزیابی می شود تا بتوانیم نقاط قوت و ضعف توانایی های موجود را شناسایی کنیم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به اینکه این مانور در هفته محیط زیست برگزار می شود تصریح کرد: رعایت و حفاظت از محیط زیست از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید برای جلوگیری از نشت کلیه آلاینده ها و پیشگیری از آلودگی های دریای خزر، نهایت تلاش خود را کرده و سرمایه گذاری های لازم را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه این مانور در ۲۵ و ۲۶ خرداد اجرا می شود گفت: مانور ملی - منطقه ای فوق با حضور نمایندگان کشورهای حاشیه دریای خزر و با همکاری ارگان های دریایی، اداره شیلات و نیروی دریایی و اداره بنادر و دریانوردی و دیگر نهادهای ذیربط با هدف مبارزه با آلودگی های نفتی و جستجو و نجات برگزار می شود.
نظر شما