ستار الماسی در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری کلاس آموزشی کمانگیری بر روی اسب در کرمانشاه خبر داد و گفت: این کلاس آموزشی اوایل تیر ماه سال جاری و با حضور پر امتیازترین مربی این رشته در دنیا در سال ۲۰۱۲ به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه رشته سوارکاری در استان کرمانشاه حدود ۱۵ سال با رکود مواجه بود، افزود: هیئت سوارکاری استان در اردیبهشت ماه امسال با برگزاری کورس اسب دوانی محلی فعالیت خود را از سرگرفت و در حال حاضر ۲۰۰ نفر در استان در این زمینه فعالیت دارند.
الماسی نبود پیست استاندارد را از مشکلات مهم رشته سوارکاری در استان کرمانشاه برشمرد و گفت: این استان در زمانهای گذشته جزو برترین استان ها در رشته سوارکاری بوده و در رشته های استقامت، کورس و زیبایی اسب اصیل حرفی برای گفتن داشته است.
رئیس هیئت سوارکاری استان کرمانشاه در ادامه گفت: اکنون این استان ظرفیت برگزاری مسابقات مختلف اسب دوانی را دارد و امیدواریم با راه اندازی پیست استاندارد، شاهد میزبانی مسابقات کورس کشوری باشیم.
الماسی همچنین از اعزام سوارکاران کرمانشاهی به مسابقات استقامت کشوری خبر داد و افزود: در پایان خرداد ماه ۹۴ یک دوره مسابقات استقامت کشوری در استان کردستان برگزار می شود که یک تیم ده نفره از استان کرمانشاه برای شرکت در این مسابقات اعزام خواهد شد.
وی در پایان گفت: اواخر شهریور ماه سال جاری نیز جشنواره زیبایی اسب اصیل ایرانی به مدت سه روز و به میزبانی استان کرمانشاه برگزار می شود.
نظر شما