پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۳

بهبود فعالیت‌های جاری و تحولات ساختاری در تأمین اجتماعی

بهبود فعالیت‌های جاری و تحولات ساختاری در تأمین اجتماعی

قائم مقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور اجرایی و برنامه ریزی، از اقدامات گسترده برای بهبود فعالیت‌های جاری و تحولات ساختاری برای ارتقاء خدمات و انجام بهینه امور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا راعی در مراسم معارفه معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی، سال‌های اخیر را دوران گذار سازمان تأمین اجتماعی ارزیابی کرد و گفت: با همت و تلاش مدیران و کارکنان سازمان امیدواریم که بتوانیم با موفقیت این دوران را طی کنیم و به اهداف عالیه سازمان در ارائه خدمات شایسته به بیمه شدگان و بازنشستگان برسیم.

وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی علیرغم همه فشارها و مشکلات، به شرایط مناسب و قابل قبولی رسیده است، افزود: در حال حاضر مسئولین و نهادهای حاکمیتی از عملکرد سازمان تأمین اجتماعی رضایت دارند و اعلام می‌کنند که قوی‌ترین تیم مدیریتی در این سازمان حضور دارد.

راعی سازمان تأمین اجتماعی را بزرگترین و پیچیده‌ترین سازمان اقتصادی کشور دانست و گفت: این سازمان نیازمند حرکت بر اساس اصول علمی و منطقی است و همه بخش‌های آن باید همراستا با هم حرکت کنند و هم جهتی و هم‌سویی در این سازمان موضوعی حیاتی است.

وی همدلی، همراهی و هماهنگی تمامی بخش‌های سازمان تأمین اجتماعی را در تحقق اهداف سازمانی بسیار مهم دانست و گفت: در حال حاضر تمامی اجزای سازمان در مسیر تعیین شده توسط مدیریت عالی سازمان در حال تلاش هستند و باید برای بهبود عملکرد سازمان و تسریع در تحقق اهداف تعیین شده بیش از پیش تلاش کنیم.

قائم مقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی استفاده حداکثری از فن‌آوری اطلاعات را از مهمترین اولویت‌‌های این سازمان برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق اهداف سازمان در این رابطه نیازمند اصلاح و مکانیزه کردن فرآیندهای خدمت‌رسانی هستیم و این امر، موضوعی بسیار با اهمیت است که موفقیت تیم مدیریتی سازمان در گرو آن است و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود به اجرا درمی‌آید.

کد خبر 2786706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha