پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۷

ورود ریزگردها یکی از عوامل افزایش روزهای ناسالم هوای تهران

ورود ریزگردها یکی از عوامل افزایش روزهای ناسالم هوای تهران

مدیرکل محیط زیست تهران ورود ریزگرد و غبار را یکی از عوامل افزایش روزهای ناسالم هوای تهران در سه ماهه گذشته عنوان کرد و گفت: خشکسالی متوالی و تغییر اقلیم عامل بروز ریز گردها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی حیدرزاده افزود: چگونگی اعلام کیفیت هوا بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت کشور است که با حضور نمایندگان تمام دستگاه های تخصصی به تصویب رسیده است.

وی در خصوص اعلام منشا کدورت هوا در پایتخت گفت: برنامه های کاهش آلودگی هوا با حمایت دولت در دست اجراست و اقدامات خوبی نیز در این خصوص انجام پذیرفته است.

مدیرکل محیط زیست تهران با بیان اینکه آلودگی هوا در طی دو سال گذشته نه تنها افزایش نداشته بلکه در برخی از پارامترهای بسیار مهم نظیر ازن و دی اکسید گوگرد کاهش چشمگیری نیز داشته است، اظهار داشت: در سه ماهه اول امسال شاهد ده روز پاک در هوای تهران بوده ایم که رکوردی در تعداد روزهای هوای پاک می باشد ضمن اینکه شش روز نیز هوا در مرز پاک قرار گرفته است.

حیدرزاده در خصوص نحوه محاسبه شاخص کیفیت هوا در تهران و دلیل محاسبه میانگین  AQI اظهار داشت: چگونگی اعلام کیفیت هوا بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت کشور است که با حضور نمایندگان تمام دستگاه های تخصصی به تصویب رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه در خصوص بازنگری این شیوه نامه پیگیری های لازم به عمل آمده است و در صورت هرگونه تغییر در این شیوه نامه  قطعا از سوی این اداره کل اعمال خواهد گردید، تصریح کرد: هم اینک نیز وضعیت کیفی تمام ایستگاه ها از جمله آلوده ترین آنها  با نظارت این اداره کل به عنوان مسئول اطلاع رسانی از طریق مرکز مهار و سایت شرکت کنترل کیفیت هوا به اطلاع عموم می رسد.

حیدر زاده ورود ریزگرد و غبار به کشور به ویژه در نیمه نخست سال که تهران را نیز تحت تاثیر قرار میدهد را در حال حاضر مهم ترین معضل هوای تهران دانست و بیان داشت: تهران تحت تاثیر منشا های محلی، داخلی و خارجی قرار دارد که این معضل نه تنها در ایران بلکه در کل منطقه بوده و حتی گاهی کشورهای اروپایی و شهرهایی مانند لندن و اسلو را نیز درگیر می کند.

وی ادامه داد: دلیل عمده بروز ریزگردها در کشور خشکسالی های متوالی ، تغییر اقلیم و به ویژه سد سازی های گسترده در کشور ترکیه در سالهای گذشته بوده و جنگ و ناامنی در منطقه که انجام اقدامات مناسب برای رفع معضل به ویژه در عراق را امکان پذیر نمی سازد و اثرات آن نیز امروز ، نمود پیدا کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه آنچه اهمیت دارد اجرای برنامه هایی برای کنترل منابع داخلی است، افزود: در سطح استان تهران دشتهایی نظیر اخترآباد وجود دارد که می تواند به عنوان منشا محلی ریزگردها تلقی گردد که خوشبختانه برنامه های لازم برای مدیریت این منطقه از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تدوین شده است.

وی همچنین در خصوص معادن شن و ماسه نیز به تدوین برنامه های پایش جهادی اشاره کرد و گفت: با هرگونه فعالیت آلاینده در این خصوص برخورد می شود و در سطح ملی نیز اقدامات کاربردی برای کنترل منابع داخلی آغاز شده که از جمله مهم ترین آنها می توان به احیای هورالعظیم با همکاری وزارت نفت اشاره کرد.

کد خبر 2849241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha