به گزارش خبرنگار مهر، احمد خسروی وفا، رئیس کل دادگستری استان اصفهان شامگاه چهارشنبه در جشن گلریزان آزادی زندانیان دیه و جرایم غیر عمد استان اصفهان که در هتل آسمان اصفهان برگزار شد با بیان اینکه استان اصفهان در سال گذشته استان اول کشور در زمینه تامین اعتبار و استان دوم کشور در زمینه آزادی زندانیان جرایم غیر عمد کشور معرفی شده است، اظهار داشت: باید یادآور شوم که بیشتر بار این موفقیتها در استان بر دوش خیران و شاکیان این زندانیان بوده است که با گذشت خود در سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان به آزادی زندانیان کمک کردند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰ زندانی جرایم غیر عمد در زندانهای استان اصفهان چشم انتظار کمک خیران هستند، افزود: این تعداد زندانی به ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای آزادی از بند نیاز دارند.
رئیس کل دادگستری استان اصفهان در ادامه با بیان اینکه از آغار ماه مبارک رمضان تاکنون جشنهای گلریزان زیادی برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد در استان اصفهان برگزار شده است، ادامه داد: در جشن گلریزان فولاد مبارکه که شب گذشته برگزار شد ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای کمک به آزادی زندانیان دیه و جرایم غیر عمد استان اصفهان اعتبار تخصیص یافت.
وی برگزاری ویژه برنامه «یک شهر ، یک ضیافت » را اقدامی خاص در استان اصفهان اعلام کرد و گفت: این برنامه با همکاری ارگانها و نهادهای استان اصفهان و با رضایت کامل زندانیان بدون هیچ گونه اجباری برای حضور روبروی دوربین اجرا می شود.
گفتنی است در این مراسم استاندار اصفهان،معاونان وی، مدیرکل زندانهای استان اصفهان،مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) و هنرمندان بنام کشور از جمله داریوش ارجمند،هادی کاظمی و قدرتالله ایزدی حضور یافتند و در نهایت علاوه بر کمکهای نقدی تابلوی منقش به ضامن آهو نیز در این جشن به وسیله داریوش ارجمند به مزایده گذاشته شد که یکی از خیران این تابلو را با مبلغ ۲۵ میلیون تومان خریداری و آن را به مادر شهید خرازی اهدا کرد.
نظر شما