پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۴۳

رفع تصرف ۵۹۰۰ متر مربع از اراضی ملی در بخش رودبار قصران

رفع تصرف ۵۹۰۰ متر مربع  از اراضی ملی در بخش رودبار قصران

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شمیرانات از رفع تصرف یک قطعه از اراضی ملی به مساحت ۵۹۰۰ متر مربع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی دربخش رودبارقصران این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیژن مقیمی با اعلام این خبر گفت: پس از مدتها پیگیری های حقوقی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شمیرانات ، سرانجام حکم رفع تصرف یک قطعه از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز مرکزی از مراجع قضایی اخذ شد.

وی با اشاره به اینکه صبح امروز و در راستای اجرای حکم صادره، یک قطعه از اراضی ملی به مساحت ۵۹۰۰ متر مربع شامل ۲ ساختمان، ۲ استخر و ۹ ردیف تراس بندی به طول ۱۰۰ متر در بخش رودبار قصران توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان شمیرانات با همکاری عوامل نیروی انتظامی رفع تصرف شد، افزود: خوشبختانه امروز پس از سالها دست متخلفان از این اراضی ملی کوتاه شد و حقوق مردم به بیت المال بازگشت.

مقیمی در پایان خاطرنشان کرد: پیگیری پرونده سایر اراضی این منطقه با توجه به حساسیت منطقه به جهت زیستگاههای حیات وحش و همچنین اکوسیستم خاص طبیعی در اولویت کاری این اداره قرار داشته و قطعا پس از حصول نتیجه، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

کد خبر 2867609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha