پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۸:۰۴

یک چهارم نهایی جام باشاگاه‌های آسیا؛

پیروزی نفت عراق در ضربات پنالتی/ در انتظار تاسیسات دریایی

پیروزی نفت عراق در ضربات پنالتی/ در انتظار تاسیسات دریایی

اصفهان – تیم «نفت الوسط عراق» با پیروزی در برابر نماینده لبنان به جمع چهار تیم برتر رقابت های جام باشگاه های فوتسال آسیا پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر دیدار دو تیم فوتسال نفت الوسط عراق بانک بیروت لبنان از مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاه های فوتسال آسیا، از ساعت 14:30 امروز در ورزشگاه 25 آبان اصفهان به مصاف هم رفتند.

نیمه نخست این دیدار با بازی تهاجمی هر دو تیم آغاز شد و این تیم لبنانی بود که توانست در دقیقه 5 توسط داکوستا به گل رسید. در ادامه محمد ناصر صفری برای تیم نفت الوسط و کریم ابوزید و احمد خیرالدین برای نماینده لبنان گلزنی کردند تا دوتیم با نتیجه 3 بر یک به رختکن بروند.

در نیمه دوم، نفت الوسط بازی را در اختیار گرفت و در همان ده دقیقه آغازین سه گل وارد دروازه حسین همدانی کردند. محمد ناصر صفری (2 بار) و ولید خلیل فاهم گلزنان نفت الوسط در این دیدار بودند.

دقایق پایانی بازی کریم ابوزید بار دیگر بازی را به تساوی کشید تا بازی به وقت های اضافه کشیده شود.

در وقت اضافه دو تیم حملات زیادی روی دروازه یکدیگر انجام دادند اما هیچ یک از موقعیت ها به گل تبدیل نشد تا همه چیز در ضربات پنالتی مشخص شود.

هر سه پنالتی تیم نفت الوسط به گل تبدیل شد ولی در طرف دیگر، حسن حمود پنالتی خود را از دست داد تا نماینده عراق با نتیجه 3 بر 2 در ضربات پنالتی پیروز شود.

تیم نفت الوسط با این پیروزی به جمع 4 تیم برتر صعود کرد و باید به مصاف برنده تیم های تاسیسات دریایی ایران و ناگویا اوشنز ژاپن برود.

کد خبر 2875282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha